«

»

Ръчно изработени картички

Ръчно изработената картичка е страхотен комплимент към човека, на когото ще я поднесете. Тя привлича вниманието и е начин да изразите, че поводът е специален за вас.

Оригинална ръчно правена картичка от магазин за подаръци Gifts

Артистична картичка в синьо с лампа - подходяща за подарък за нов дом

Всяка една от тези прекрасни картички е уникална и неповторима. В зависимост от използваните материали, картичката е и носител на символика, която можете да включите в пожеланието.

Картичка с естествени материали и кафени зърна

Ръчно правената картичка с ароматно кафе и послание за енергия и бодрост

Ароматната канела или пиперливата люта чушка ще предизвикат усмивка на лицето на човека, на когото ще подарите картичката. Дълго време след празника тази картичка, с вашето послание в нея, ще заема видно място на някоя полица.

Ръчно правена картичка от магазин за подаръци Gifts

С тази красива картичка с розови листенца ще изразите любовта си по оригинален начин

За нас в магазин за подаръци Gifts детайлите около един подарък са много важни. Затова държим и на картичката. Можем да ви предложим различни по стил ръчно правени картички, които прекрасно ще допълнят посланието на вашия подарък. А ако поводът е толкова специален, че не ви достигат думи – тогава ще ви помогнем с идеи и за създаването му!

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

2 pings

  1. Как да създадем романтична атмосфера

    […] е толкова затрогващ. Може те да изберете някоя от хубавите ръчно правени картички в магазин за подаръци Gifts или вие да направите такава. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>