Оригинална коледна картичка от естествени материали за подарък

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Картичката е важно допълнение към всеки подарък. А когато е направена ръчно е още по – ценна за този, на когото ще я подарим.

Ръчно направена картичка за Коледа

Ръчно направената картичка е красиво допълнение към подаръка

Когато направим нещо за подарък със собствените си ръце, влагаме в него специално послание. Такива подаръци са специални и носят много положителна емоция за близките ни хора.

В магазин за подаръци Gifts знаем това и с удоволствие ви показваме един лесен начин да направите сами оригинална картичка от естествени материали.

Нещата, които ви трябват със сигурност ви се намират под ръка – малко твърда хартия или картон, канап и сушени плодове. Подробности ще видите във видеото по-долу. Обясненията на Пепина са много разбираеми и лесни за следване.

За още идеи можете да разгледате някои от нашите оригинални ръчно изработени картички

Тази картичка ще е оригинално допълнение към подаръка, като трябва да се помисли да бъде добре съчетана и с опаковката.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

2 коментара

1 споменаване

  1. Не разбирам това „сайт“. Няма значение. Аз съм момиче на 10 години и съм доста сръчна или поне така казват всички. Това, което е показано тук ми харесва. но аз търся картички, които могат лесно да се направят налични материали. Ние нямаме някои от тези неща… Един въпрос: Ще пупликувате ли още картички ? Аз много се надявам на това. В момента, разбира се, сме във коледна ваканция и бързо трябва да направя 6 картички за максимум 3 дни. ПОМОЩ ! Не знам как ! Публикувайте още, моля !

    1. Здравей Руми 🙂 Радвам се, че нещата ви харесват. Ако нямаш такива точно материали можеш да използваш други неща – мъниста, перца, стари бижута или да направиш малки фигурки от тесто, които да закрепиш с канап за картона. Имаме и още идеи за картички и със сигурност ще публикуваме още, но в момента нямаме готовност с видео. В този албум във Facebook можеш да разгледаш още неща: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=144991665549080&set=a.144991458882434.26032.125540910827489&type=3&theater Сигурни сме, че ще се справиш добре с картичките! Успех!

  1. […] ви показахме как да направите сами оригинална картичка от естествени материали. В тази статия ще ви покажем как да направите торбичка […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.