Аксесоари за дома

В магазин за подаръци Gifts се гордеем с аксесоарите и декорациите, които можем да ви предложим. Нашата селекция е специално подбрана, така че да има допълнения, подходящи за различни стилове на обзавеждане. Всеки един от аксесоарите може да се превърне в прекрасен допълващ акцент в уютния ви дом. Нашата идея е, че предметите не трябва да са повече или по-малко, а да изразяват вашата индивидуалност.

Повече идеи можете да разгледате в категорията ни за Аксесоари и декорация за дома.

Дървени пластики и фигури

Дървените фигури и пластики са оригинално допълнение към интериора

Аксесоари за дома от стъкло

При аксесоарите от стъкло асортиментът е много голям – стъклени предмети от авторско рисувано стъкло в различни цветове – вази, свещници или купи за плодове; прекрасни кристални предмети – гарафи, плата за сервиране, чаши и захарници; оригинални стъклени вази и свещници, решени в геометрични форми, така че да подхождат на модерен интериор с изчистен дизайн. За тях можем да ви предложим разнообразни възможности за аранжиране с камъни, сухи или живи цветя, ароматни свещи.

Оригинални предмети от керамика

Керамиката в магазин за подаръци Gifts е авторска, всеки предмет –  ваза, фруктиера, пепелник или свещник, е неповторим и може да се превърне в прекрасен акцент в дома. Формите на керамичните изделия са оригинални и разчупени, така че те са интересно интериорно допълнение и в модерен дом. С ярките си цветове внасят топлина и създават уют.

Аксесоари и допълнения към интериора от метал

Метални фигури, ваза и свещници от метал

Метални пластики, патинирана метална ваза и свещник

Металът в неговите разновидности – от боядисан в черно, патиниран или инокс, присъства в домовете ни вече много време. Това не е странно – аксесоарите от метал са практични, нечупливи и в повечето случай, ако материалът е качествен, се поддържат лесно. В интериора с изчистен дизайн място намират овални, кръгли, квадратни вази, ниски и по-високи свещници, фруктиери и пепелници в инокс. За да ги разнообразите и да им придадете индивидуалност можете да напълните фруктиерите с изсушени ароматни цветя или декоративни топки от естествени материали.

Дървени фигури и аксесоари от дърво

Трябва да си признаем, че в магазин за подаръци Gifts дървото е от любимите ни материали. С малко въображение лесно ще излезете от клишето и ще откриете, че аксесоарите от дърво се съчетават с различен интериор. При нас ще ви е лесно да подберете стилна пластика, екзотична фигура, маска или пано за стена.

Постоянно следим за нови колекции и добри предложения за аксесоари от стъкло, керамика, метал или дърво, така че ще ви изненадаме приятно, ако ни посетите в магазин Gifts, София на ул. Солунска 32.