Букети и аранжировки

Цветята са важно допълнение за празника и в магазин за подаръци Gifts се стремим да предложим разнообразие и специално отношение към всеки подов – независимо дали правите букет за добра приятелка, за сватба или искате да изненадате любимата си жена.

Без цветните декорации и аранжировките атмосферата не би била същата! Знаем това и сме готови да предложим различни решения.

Букети за всеки повод

Понякога красив букет цветя може да бъде и основен подарък, допълнен само с ръчно изработена картичка.

Букет с маргарити за дама от Gifts

Зелено и бяло – весела идея с маргаритки!

Има специални поводи като Св. Валентин или годишнина от сватба, когато е много на място да изненадате любимата си жена с красив и романтичен букет. В магазин за подаръци Gifts имаме разнообразни предложения, които ще бъдат изработени на място специално за вашия повод.

Голям букет с червени рози и бонбони от магазин Gifts

Прекрасен букет под формата на сърце с бонбони – изненада за любимата жена!

Сватбени и булчински букети и декорации

Сватбата е събитие, в което цветята и специално булчинският букет, имат основна роля!

Букет с орхидея от магазин Gifts

Букет с орхидея – прекрасен вариант за нежна дама.

Букетът на булката се съобразява с темата на събитието и вариантите за безкрайни. Затова е важно да поговорите с аранжора и да му споделите настроението, което искате да пресъздадете, за да получите възможно най-добрата идея както за вашия букет, така и за декорацията за масата на младоженците, за украсата на колата и по масите на гостите.

Специални аранжировки и декорация от живи и изкуствени цветя

Независимо дали става въпрос за голямо събитие като сватба и пък сте поканили гости за тържествен повод декорациите и аранжировките от цветя помагат да се създаде специфична атмосфера за неповторим празник. Потърсете ни в магазин за подаръци Gifts и заедно ще потърсим най-доброто решение за вашия повод.

Картички и опаковки

Опаковка за подарък  с цвете от хартия от магазин Gifts

Оригинална опаковка с цвете от магазин Gifts

В магазин за подаръци Gifts знаем колко са важни картичката и опаковката за съвършения вид на подаръка. Те допълват преживяването и остават хубав спомен. Обичаме да изпипваме детайлите, затова ще ви помогнем да затвърдите доброто впечатление и преживяването от подаръка с впечатляваща опаковка и оригинална картичка.

Ръчно направена картичка за Коледа

Ръчно направената картичка е красиво допълнение към подаръка