Магазин за подаръци Gifts

Магазин за подаръци Gifts

Добри идеи за подаръци и аксесоари за дома

Магазин за подаръци Gifts е чудесно място, където можете да изберете оригинални подаръци за всеки повод. Независимо дали търсите подарък за мъж, за жена, за рожден ден, за годишнина, за Коледа или по друг повод, при нас ще намерите разнообразие от подходящи идеи за подарък.

Магазин за подаръци Gifts съществува вече повече от 15 години и въпреки че няколко пъти сменяхме адреса си, нашите клиенти ни намират отново, защото знаят, че могат да разчитат на добри идеи за подаръци и внимателно отношение.

Знаем, че понякога е трудно да избереш подарък, дори, когато познаваш добре човека, затова сме готови с много нестандартни решения и идеи. Постарахме се да създадем място, където да е лесно да избереш подарък – за близък човек, за себе си или за дома. Ще ви улесним с всичко – от идеята до оригиналната опаковка и надписването на картичката. И тъй като подаряването е преживяване, ще ви посрещнем с усмивка и ще ви накараме да се усмихнете.

Защото подаряването е любов!
Магазин за подаръци Gifts – подарявай с любов!

Хората зад Gifts

Пепина и Линда в магазин за подаръци Gifts

Пепина и Линда от магазин за подаръци Gifts на Хелуин

Пепина Христова е душата на магазин за подаръци Gifts. Когато преди 15 години създава първия си магазин, основната и идея е от нейния магазин хората да избират подарък с удоволствие и любов. Това я мотивира в работата и днес: „В моя магазин избирането на подарък е специално преживяване. Искам хората да се усмихват и да са доволни. Понякога изборът им е затруднен от разнообразието, но накрая се връщат и казват – знаете ли това, което избрахме за подарък последния път, много се хареса!”.

Дълго време Пепина е работила като акушерка в „Майчин дом”: „Работих с недоносени бебенца и давах всичко от себе си. Но няколко години по-късно, когато направих първия си магазин, беше на Попа, в един комплекс, който вече не съществува, разбрах, че това е моето призвание: Да подбирам красиви неща, да помагам на хората с идеи за подаръци!”

Силната страна на Пепина е умението и да подбира артикулите в магазина. Тя има тънък усет за красивите предмети и винаги предлага оригинални идеи за съчетаването им. Истински поет е и това се оценява от всички хора, на които е помогнала в надписването на картичката! Можете да разчитате на нейната отзивчивост и желание да помогне и в най-трудния избор за подарък!

Линда Христова е силно свързана с магазин за подаръци Gifts. Работила е 4 години в магазина и въпреки че вече не е там всеки ден, продължава да е вдъхновена от идеята за подаряване с любов. Завършила е Журналистика и Връзки с обществеността в Софийския университет, а по-късно и магистратура маркетинг. От 5 години работи като медия планьор в рекламна агенция. Харесва и да пише и много обича да снима, а сайтът на магазин Gifts и дава възможност и за двете.