Пума от метал – подарък за мъж за специален повод

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Има поводи, които са специални и тържествени, тогава искаме да подарим нещо запомнящо се, неповторимо, което ще направи празника незабравим. Когато избираме тържествен подарък за мъж можем да се спрем на кораб, който има хубаво послание, на саби или друг „войнствен” предмет, ако мъжът харесва такива неща. Можем да изберем красив шах или табла или оригинална пластика като дракона. В магазин за подаръци Gifts имаме много предложения и тук ще ви покажем едно от тях – металната пластика пума.

Пума от метал от магазин за подаръци Gifts

Красива пластика от метал, която е тържествен и запомнящ се подарък.

Пумата е силно, независимо и красиво животно. Излъчва характер, непобедимост и власт. Като подарък тази пластика ще носи посланието за успех, победа и мощ. Затова е изключително подходяща за мъж и за тържествен повод. Металът, от който е изработена, е тежък и плътен – със сигурност ще остане във времето. Това я прави стилен подарък за юбилей или за годишнина.

Пумата-пластика е в сребърен цвят, който излъчва благородство и стой красиво. Съчетава се добре с мебели от дърво или стъкло, ще подхожда и на кожа също – ще намери достойно място в дома на човека, на когото я подарите. В този смисъл такава пластика би била оригинален акцент поставена в кабинет или хол.

Когато избираме тържествен подарък е важно да измислим нещо, което да се превърне в хубав спомен. Тази пластика пума е удачен вариант. Интересна е и носи хубава символика, а посланието в подаръка е не по-малко важно!

В магазин за подаръци Gifts имаме много предложения за подарък за мъж за тържествен повод. Заповядайте да ги разгледате и на място в София, на улица Солунска 32. Със сигурност ще ви помогнем да изберете най-подходящия вариант за вашия специален случай!

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] от други варианти, които сме ви показвали, като пластиката на пума, тази дървена фигура не е толкова „тежка“. В нея има и […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.