Идеи за малки подаръци за много хора

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Има поводи, когато трябва да измислим множество малки подаръци – да подберем изненади за гостите си за сватба, искаме да оставим хубав спомен на поканените на кръщене или юбилей, или просто да зарадваме приятелите си, които ще дойдат на вечеря. За тези случаи са подходящи малки, но специални подаръци-изненади. Преди време ви дадохме няколко идеи за такива дребни подаръчета. Днес ще ви покажем още няколко предложения, които са добър вариант за различни поводи.

Малки фигурки с хубава символика – изборът ви на фигурки с хубава символика е много голям. Може да са слончета за щастие или подкови за късмет. При някои поводи например юбилей или фирмен празник може да се спрете на пластика на бухал, който е символ на мъдрост. Или пък на костенурка, която е за дълголетие.

Малки фiгурки - бухал, костенурка от магазин за подаръци Gifts

Размерите на тези фигурки са между два и пет сантиметра. Лесни са за опаковане и за пренасяне, а това в важно, когато трябва да подготвите много подаръчета за сватба например.

Малките подаръци изненади могат да бъдат подбрани така, че да има нещо за мъжете и друго за жените, които ще присъстват на празника. Към тях може да се измислят бележки с послание или късмети с датата на събитието.

Жабка - малък подарък от магазин за подаръци Gifts

Жабката е за пари и е подходящ леко закачлив подарък.

Дребните подаръци- изненади позволяват да развихрите въображението си. Можете и да се пошегувате с гостите си. Подарете на дамите малки жабки с посланието да се превърнат в красиви принцове.

Във всеки случай, никога няма да сбъркате, ако се спрете на фигурка с положително послание – изненадата ще се хареса на всички гости.

Тематични подаръци – те са подходящи, когато искате да обвържете смислово подаръка с повода.

Фугурки на бог Ганеша с различни размери

Фигурките на Буда или на Ганеша са нетрадиционни и носят специфична символика. Когато ги подарите е хубаво да обясните посланието им.

Ако правите сватба в нетрадиционен стил или вечеря с индийска тематика, тези фигурки биха били подходящ подарък за гостите. Ганеша е почитано индийско божество, което помага за преодоляване на трудностите и за постигане на мъдрост.

Друг подходящ тематичен подарък можете да направите в зависимост от годината на събитието според китайския календар. Например 2012 е годината на Дракона. Той носи късмет и сила. 2013 ще бъде годината на змията.

Малки дракончета подходящи за пoдарък от магазин Gifts

Драконът, който държи с перла, е прекрасен символ. Носи в себе си страст, но и силната истинска любов.

При този тип фигурки имате голяма свобода и богат избор от размери и материали, така че да можете да изберете най-подходящото за вашия тържествен повод.

Ръчно изработени предмети – В зависимост от времето за подготовка, с което разполагате, може те да изберете и от различни ръчно изработени малки подаръци. Ако има как – направете ги сами, ако не, ние в магазин за подаръци Gifts можем да съдействаме с различни идеи.

Интересни са традиционните торбички от естествени материали с късмети в тях. Те могат да се изработят в различен стил, така че да пасват на вашето събитие.

Друга идея са малките бутилки от ръчно рисувано стъкло с оригинални послания вътре – истинско романтично писмо в бутилка.

Ако става въпрос за сватба – подаръците за гости може да се доближават до традиционните кошнички в бяло, но да са направени с някакъв закачлив елемент или да са обвързани с основен елемент или цвят от събитието – перца, цветя, перли.

В магазин за подаръци Gifts имаме много предложения, затова не пропускайте новите ни идеи и ни посетете в магазина в София, на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.