Оригинални стъклени аксесоари в цвят

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Стъклото е интересен материал с много превъплъщения. Някои са строго практични, други артистични и крехки. В магазин за подаръци Gifts харесваме разнообразните колекции стъклени аксесоари за дома и смело ги комбинираме с различни видове декорация.
Оригиналните предмети от стъкло често се оказват и много подходящ подарък за жена.

Рамка за снимка и фруктиета от стъкло от магазин за подаръци Gifts, подходящи за жена.

Рамката и фруктиета са част от колекцията стъклени аксесоари на магазин за подаръци Gifts.

Някои от стъклените аксесоари са не само нестандартни, но и практични. Използват се лесно и се подържат също така лесно. Стъклената рамка за снимка е хубав вариант за подарък. За нея ще се намери място във всеки дом, защото се съчетава добре с различна обстановка. Такива предмети са удачен вариант за подарък, когато нямате никаква идея какво би харесало на човека.

Стъклената фруктиера е красива и функционална. Многобройните стъкълца са добре залепени, така че спокойно може да се мие и да се използва с истински плодове. Разбира се, ако искате просто да е артистично аранжирана върху масата, може те да сложите вътре подходяща квадратна или правоъгълна свещ. В магазин за подаръци Gifts я съчетаваме с няколко нарове с украса от мъниста. Те са в подходящ цвят и са символ на щастие – с тях ще допълните подаръка и той ще има и хубаво послание.

В магазин за подаръци Gifts държим на разнообразните колекции от различни материали. Вижте някои от артистичните ни предложения за аксесоари от дърво или от инокс. Всички те също са подходящи за подарък на дама.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.