Подарък за мама

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Майката е най-важната жена в живота ни, тази, която винаги е на наша страна и е готова да жертва себе си в името на нашето щастие. Жестовете, които правим към нея никога не са достатъчни, а тя дори не ги изисква от нас. Има много поводи да я зарадваме – рожден ден, някаква годишнина, 8 март или – всеки ден!

В магазин за подаръци Gifts знаем колко е специално да направиш подарък за толкова близък човек! Сигурни сме, че и сами ще се сетите за много идеи за подарък за мама, но все пак ето няколко от нас.

Подарък с хубава символика – когато подаряваме подарък по специален повод е хубаво да се съобразим с посланието, което носи. Слонът е една от фигурите с особено хубава символика – за щастие и късмет.

Два сребърни слонове, които са и свещници

С тези красиви сребърни слонове ще поднесете не само подарък, но и послание за късмет!

Всеки от тези слонове е и свещник, по този начин подаръкът освен много красив е и практичен. Свещникът е добра идея за подарък за мама, защото символизира огъня на домашното огнище. А този вариант е наистина оригинален.

Котки с различни размери и котка-кутийка за бижута

Тези котки с кафяво и сребърно са част от много хубава колекция. Котката-кутийка за бижута е много оригинална.

Котката също е много подходящ подарък за мама. Вече сме писали, че котката е пазител на дома и семейството, че е символ на женското и на нежността. Затова тази пластика е много подходящ подарък за жена. Един от хубавите и практични варианти е котката, която е и кутия за бижута, така освен красив, подаръкът ще бъде и функционален.

Изящна или екзотична пластика за подарък за дама – Много запомнящ се и оригинален ще бъде подаръкът – пластика или екзотична статуетка. Обикновено дамите наистина ценят тези красиви предмети.

Две дървени чапли за подарък за жена

Красивите пластики са подарък, който ще остане много хубав спомен.

Тези дървени чапли са изисквани и стилни. Чаплата символизира успех и възможността да се издигаме и да постигаме мечтите си. Именно символиката на чаплата я превръща в много подходящ подарък за майка, тъй като е изящна и носи просперитет.

Пластика на женска фигура също е хубав вариант и ще остане за спомен.

Екзотична и елегантна фигура от магазин за подаръци Gifts

Тази екзотична пластика е много елегантна. Украсена е със седеф и ще бъде чудесен аксесоар във всеки дом.

Един малко по-екзотичен и нетрадиционен вариант е тази негърка. Тя символизира плодородието и едновременно с това е елегантна и интересна. Със сигурност ще зарадва жената, на която я подарите.

Практичен подарък – като на всяка жена и на майките им се налага да са супер жени, на тях даже повече, затова са се научили да ценят практичните подаръци. Оригинална ваза или фруктиера ще се харесат на жената, която обича да създава уют.

Две оригинални вази от керамика за подарък за жена от магазин за подаръци Gifts

Тези вази са чудесен пример как един практичен предмет може да бъде оригинален и артистичен.

Тези вази са артистични и същевременно излъчват уют. Те са в топли цветове и с меки форми. В по – различен стил са вазите и фруктиерите от златната и сребърната колекция на магазин за подаръци Gifts, които също са много подходящи за подарък за жена, която харесва стилни аксесоари за дома.

Това са само част от идеите, които можем да ви предложим за подарък за жена. Има още много в категорията Подаръци за жени, както и на място в магазин Gifts.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.