Подарък за жена за 8 март

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

В най-женския месец – март, празнуваме най-женския празник – 8 март. По един или друг начин в България този ден се е утвърдил като празник на жената и още по-важно като празник на майката.

Денят на жената е подходящ момент да покажем уважението и любовта си към жените в нашия живот. 8 март е празникът на малките жестове, затова и подаръците са такива – красиви и чаровни като дамите. В магазин за подаръци Gifts имаме няколко хубави идеи, от които да почерпите вдъхновение!

За близките си приятелки можете да изберете симпатични малки подаръчета – като подкови за късмет, ароматни свещи или фигурка с положително послание. Подходящи са котките, тъй като те са пазителки на дома и символизират женствеността.

Дървени котки с вирнати опашки от магазин за подаръци Gifts

Тези оригинални котки са хубав малък подарък. А по опашките им могат да се подреждат пръстени.

За колегите-жени хубава идея са например малки кутийки с изненади или ръчно правени торбички с късмети. Можете и за тях да вземете фигурка за късмет – миниатюрно слонче, котка с вирната опашка или изящна костенурка – символ на мъдрост и дълголетие.

Малък и голям слон с вирнати хоботи

Двойка красиви слонове, които са прекрасна идея за подарък.

За любимата жена красив жест ще бъде стилен подарък, който ще и остане хубав спомен например пластика, картинка или фигурка с положителна символика. Може да бъде изящна двойка слонове – малък и по-голям. Те са послание за щастие и любов, символизират сплотеност и грижа за семейството.

Хубава идея същи е и рамка за снимка. Или пластика като ангела на снимката по-долу – той е стилен и ще се превърне в ангел- хранител за любимата жена. Свещникът под формата на цвете също е оригинален подарък за дама – символизира огъня в домашното огнище, който тя така грижливо пази.

Няколко красиви идеи за подарък за жена в сребърен цвят

Рамките за снимка са в ретно стил. Цветето и Ангелът са свещници и ще бъдат оригинални подаръци за дама.

Мама е най-скъпата жена, която заслужава внимание на 8 март. Знаете какво и харесва и как да я изненадате. Поднесете красив подарък с хубава символика, който ще остане чудесен спомен. Може да бъде албум със снимки, в който да подредите най-важните моменти за нея – от дипломирането й, през сватбата, раждането на скъпото й дете, неговото дипломиране, първото внуче – това е подарък, който ще бъде неповторима емоция! Може да бъде пластика, отново с хубава символика – и тук фигурата на котка е подходяща идея. Или пък можете да се спрете на нещо практично, но оригинално като красива кутийка за бижута или нестандартна ваза. Вижте още от нашите идеи в статията Подарък за мама.

И да не забравяме цветята! Вече идва пролетта и можете да поднесете свежи лалета, нарциси или зюмбюли – ароматни и цветни – те ще зарадват дамите на празника! Към тях можете да добавите само красива ръчно изработена картичка и ще получите завършен подарък. В магазин за подаръци Gifts знаем как да се погрижим за тези детайли. Вижте и още идеи за подарък за жена в категорията ни Подаръци за жена.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] « Подарък за жена за 8 март […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.