Екзотичен албум за снимки – подарък за хубави спомени

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Все по-рядко проявяваме снимките си и ги показваме на гостите си в албуми. А в това има толкова хубава емоция! Струва си да подредим в специален албум само най-подбраните снимки, към които да ни е приятно да се връщаме и да разглежда от време на време.

Такъв албум за снимки ще ни създаде много по-различна емоция, от галериите във Facebook. Затова той е подходящ за подарък и за мъж и за жена.

Албуми за снимки от естествени материали

С малко предварителна подготовка такъв албум за снимки може да се превърне в незабравим подарък за специален повод!

Тези албуми за снимки са специални. Всичко по тях е направено от естествени материали, което ще допълни въздействието на снимките, когато се подредят вътре. Страниците са от груба, плътна хартия, а самата снимка се закача на „ъгълчета” направени от лико. Наистина е красиво и автентично.

Такъв албум би бил чудесна изненада за подарък за някой специален повод, стига да се направи малко предварителна подготовка. Изберете снимки и ги подредете в албума. Помислете какви описания и послания можете да добавете. Може те да проследите историята на вашето приятелство, да се върнете към по-стари забавени, но веели моменти и да си ги спомните заедно. Така ще създадете незабравима емоция, на човека, на когото подарите такъв албум със снимки!

Този подарък е подходящ и за мъж и за жена. С него наистина ще направите празника специален. Още идеи за всеки повод ще ви дадем в магазин за подаръци Gifts, на ул. Солунска 32. Разгледайте и категориите ни Подаръци за жена и Подаръци за мъж.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

3 коментара

  1. по колко пари са

    1. Здравейте,
      Цените на албумите за снимки варират от размерите им и колко снимки побират. Почват от 15лв и стигат до 55 – за големи модели за над 200 снимки. Най-точна информация за наличните в момента модели, можете да получите на телефона в контактите в сайта.

  2. Здравейте, как и къде мога да ги разгледам? Трябват ми 2 или 3 албума. Ще бъдат подаръци за госпожи от детската градина.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.