Подарък за жена – 5 добри идеи

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Пластика на женска фигура - идея за подарък за жена от магазин за подаръци Gifts

Оригинална пластика е подходяща идея за подарък за жена

Когато избираме подарък за жена е хубаво да помислим за няколко основни неща – с какво се занимава, има ли нещо любимо, което прави, в какъв стил е обзаведен домът и. Всякаква информация ще ви е от полза, защото дамите са сложни същества.
Добрата новина е, че повечето жени ценят красивите неща и обичат да им остане хубав спомен от празника. Затова трябва да им подарим нещо трайно, до което ще се докосват всеки ден.

Ето няколко идеи за подходящ подарък за жена:

Дървено сандъче за съкровища или кутия за бижута – това е подходящ подарък за жена, тъй като обикновено дамите разполагат с множество аксесоари (бижута, гримове). Кутията или сандъчето могат да са с различен размер, в ретро или модерен стил, оригинално украсено с декупаж или от естествени материали. Този подарък със сигурност ще бъде оценен и ще се използва постоянно от дамата, на която го подарите.

Екзотичен подарък за жена – ако дамата харесва екзотични страни, чуждите култури са и интересни или обича по-нестандартни подаръци, можете да и поднесете оригинална маска за стена, дървена фигура на абориген или малка табуретка със слонски глави, като тази на снимката. Такъв подарък е запомнящ се и се превръща в прекрасен акцент в интериора.

Табуретка от дърво - идея за екзотичен подарък

Дървената табуретка с глави на слонове от магазин за подаръци Gifts е подходящ подарък за жена, която харесва екзотични предмети

Пластика или оригинална фигура – когато подаръкът е за по-специален повод е добра идея да подарим пластика или фигура с хубава символика. Може да е дървена котка или абстрактна пластика с положително послание. Понякога професията на дамата ни подсказва още идеи, които в магазин за подаръци Gifts ще претворим в най-подходящия подарък. Други предложения по темата подаръци с положителна символика може да видите в статията „6 идеи за подаръци с хубава символика”

• Хубав подарък за жена, подходящ за романтични дами, е свещникът или артистична нощна лампа. Красив свещник, допълнен с ароматни свещи, ще създава приятна и уютна атмосфера. Добра идея за подарък е и елегантна нощна лампа с мека светлина. Това е подарък, на който хората се радват, а рядко купуват за себе си.

• Оригинален подарък за жена, която обича да отглежда цветя е комплект саксии от ръчно рисувана керамика. Тези саксии са произведения на изкуството с красивите си багри и оригинални шарки. Освен това те са и практичен подарък, защото жените, които се занимават с градинарство, обикновено имат поне две растения за пресаждане!

Тези идеи за подаръци за жена не изчерпват всички възможности! Има още много предложения, които можете да разгледате на място в магазин за подаръци Gifts. Всеки случаи е с специфичен и най-добрите предложения за подарък се намират, когато заедно помислим за вашия повод.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.