6 идеи за подаръци с хубава символика

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Когато се чудите какво да подарите на някой приятел или избирате подарък за специален повод като сватба или годишнина, е полезно да знаете символиката на предметите.

Метална фигура на котка

Котката е подходящ подарък като символ на пазител на дома и семейството

Има подаръци с толкова хубав символ, че е приятно човек да има дори повече от един в дома си. Такива подаръци са подходящи и за някой „който си има всичко”, тъй като носят положително послание. За хора, които се женят или създават нов дом, също е добра идея да се подари нещо с положителна символика, което ще остане хубав спомен дълги години напред.

Слон за подарък – това е фигура, която носи щастие на притежателя и. Хубаво е да се постави така, че опашката му да сочи вратата на помещението на хобота да е към прозореца , за да „влиза” щастието. Слонът е един от символите за мъдрост и сила, това е и основното му значение като пожелание към този, на когото ще го подарите. Слонът помага на своя притежател и носи успех в бизнеса. Ако хобота му е надолу – това е за просперитет, ако е нагоре – за щастие. А според Фен шуй – слон с хобот надолу поставен в спалнята ще помогне на жената да забременее. Белият слон символизира добродетелността. Ако сте решили да подарите слон в магазин Gifts има разнообразни варианти – от съвсем малки до такива, които могат да се използват за табуретка.

Фигура на Котка за подарък – котката е особено подходящ подарък за жена или за семейство, тъй като от древността се слави като пазителка на дома. Пластика с котка носи късмет на къщата, затова е и подходящ подарък за сватба. Когато е свита на кълбо – символизира вечността. Посланието на котката е много положително и такъв подарък се възприема добре.

Фигура на Кон – това е хубава идея за подарък, не само за хора с името Тодор. Пластиката на кон символизира успеха и напредъка. А също така смелост и хубава слава. Според Фен шуй, поставен в дома, конят носи положителни промени. Конят е благородно животно и е комплимент, когато получите такъв подарък.

Фигури на тигър - три разлини размери от магазин за подаръци Gifts

Пластиката на тигър е хубав подарък, тъй като символизира успех и сила

Фигура на тигър – такъв подарък символизира сила и просперитет. Ако искате да пожелаете на някого успех, подарете му пластика на тигър. Смятат се, че тази фигура носи положителна енергия поставена както у дома, така и на работното място. Има сила да прогонва болестите и да дава увереност.

Пластика на птица – независимо дали това ще е елегантна чапла, екзотичен пеликан или патица от различни материали, такъв подарък символизира успеха и щастието. Според Фен шуй силната им енергия е способна да извиси притежателят си и да му помогне в новите начинания. Затова е добра идея да подарите пластика на птица на човек, които започва нов бизнес или открива нов офис. Някои от отделните фигури имат и собствено допълнително значение – бухал/софа – мъдрост и дълголетие; орел – сила и победа; Жерав – здраве.

Фигура на Жаба за подарък – не се чудете, фигурата на жаба има символика като носител на богатство и финансова независимост. Има специални крякащи жаби, които са почти истински музикален инструмент и „помагат” за извикването на богатството. Според Фен шуй под фигурката трябва да поставим монета, за да особено действащ талисман.

В магазин за подаръци Gifts ще ви предложим още много предмети със символично значение и ще ви помогнем да изберете най-подходящия за конкретния случай.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

9 споменавания

Skip to comment form

  1. […] « 6 идеи за подаръци с хубава символика […]

  2. […] 6 идеи за подаръци с хубава символика » […]

  3. […] е фигурата на Дракон. Наскоро ви дадохме няколко идеи за подаръци с хубава символика, днес ще разкажем повече за силата на фигурата на […]

  4. […] идеи за подаръци с хубава символика можете да видите тук. Три дървени слонoве от дърво – хубава композиция, […]

  5. […] Котката се смята за магическо животно с добри сили, затова е хубаво да я имаме в дома си и е подходяща за подарък. Има голямо разнообразие от фигурки, така че да се спрете на подходящата за вас. Може да е от метал, дърво или керамика. Интересни са котките от палмово дърво. Те са с различни размери от 5 см до 1.5 метра. Някои са украсени с парченца мозайка и стъкло, а други са изрисувани с ярки шарки. В магазин за подаръци Gifts на Солунска 32 ще ви предложим много варианти, както и още идеи за подаръци с хубава символика. […]

  6. […] положителна символика. Преди време ви дадохме идеи за 6 подаръци с хубава символика. Тук ще се спрем подробно на символиката на един от тях […]

  7. […] За дамите е хубаво да поднесете подарък, който да носи символиката на празника и да е обвързан с цветята. Може да е интересна ваза или друг подобен аксесоар за дома. Може да е оригинален свещник с декоративни цветя или просто весел и пъстър предмет, който да пресъздава духа на празника. За по-конкретни идеи можете да разгледате категорията ни Подаръци за жена, като и да се „подсетите” за нещо от статията 6 идеи за подаръци с хубава символика . […]

  8. […] за жена, така и за мъж. Преди време ви дадохме идеи за няколко подаръци с хубава символика. Днес искаме да се спрем на пластиката – Кон един от […]

  9. […] Още идеи за подаръци с положителна символика можете да почерпите в тази статия. […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.