Пластика на Кон – подарък с хубав символ

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Предметите, които носят хубава символика са много подходящи за подарък. Те са оригинално предложение както за жена, така и за мъж. Преди време ви дадохме идеи за няколко подаръци с хубава символика. Днес искаме да се спрем на пластиката – Кон един от подаръците с положително послание.

Конят е български символ с дълбоки традиции свързан със старобългарското божество – Тангра, покровител на слънцето. Конската опашка е била бойното знаме на прабългарите. Затова Конят е символ на смелост, успех и сила. С такова послание пластиката на Кон е много подходящ подарък за мъж или за успяла и силна жена.

Кон, изправен на задните си крака - подарък за специален случай

Конят е красиво и благородно животно, като подарък, тази пластика ще се приеме добре, на когото и да я поднесете.

Буйният Кон с развяна грива и изправени крака е символ на свобода и силна воля. Затова е подходящ подарък за човек, който цени тези качества. Или за някой, на когото му предстой ново начинание и има нужда от сила и решителност. Вярва се, че може да предизвикате такива качества, ако поставите на близо пластиката-Кон.

Дървена пластика на конска глава, подходяща за бюро

Елегантната пластика-Кон ще бъде подходящ подарък и за мъж и за жена - с нея пожелавате успех и напредък.

Пластиката-Кон е много подходящ подарък за човек, който се занимава с бизнес, наука или някакъв вид творчество. Той символизира любовта към живота, радост и оптимизъм, а също така е послание за успех и преодоляване на препятствията.

Има много варианти на тази пластика, които са елегантни и могат да се поставят на бюро или на полица в библиотеката. По този начин подаръкът ще бъде красива украса и ще остане хубав спомен. В магазин за подаръци Gifts имаме различни варианти на тази пластика, така че можете да изберете най-подходящия за вашия случай. Ще ви предложим и други идеи за подаръци с хубава символика, така че посетете ни в магазина в София на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

17 коментара

3 споменавания

Skip to comment form

 1. Искам да попитам колко см е дървената пластинка на конската глава (на втората картинка, която е) ? Колко струва? И има ли я налична в магазина ви? Може ли да се поръча чрез еконт/спиди до Варна? Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите на e-mail 🙂

  1. Здравейте Виолина,
   Изпратили сме Ви подробен мейл 🙂 Ще се радваме да сме ви полезни!

 2. Здравейте. Впечатлих се от пластките на коне. Искам да попитам за размерите и цената на пластиката с двата препускащи коня в златисто и как може да се поръча. Предварително благодаря за отговора.

  1. Здравейте Ирена! Изпратили сме ви подробна информация на мейла, с когото сте се регистрила за коментар в сайта. Надяваме се да сме полезни!

 3. Здравейте. Ако може да ми покажете статуетките с коне, приблизителните размери и цените им и може ли да се достави на адрес по куриер и за колко време. Предварително благодаря за отговора.

  1. Здравейте, довечера, ще ви изпратим снимки и подробна информация за размери и цени на наличните пластики коне на мейла, с когото сте се регистрирала. Изпращаме с куриер и доставките са в рамките на 2 дни, в зависимост от населеното място. Поздрави!

 4. Здравейте! Проявявам интерес към пластиките с коне. Ще се радвам, ако ми изпратите размери и цени.Интересува ме от какви материали са и как мога да ги получа.! Предварително благодаря!

  1. Здравейте, изпратихме ви подробна информация за наличните в момента пластики на коне на мейла, с когото сте се регистрирала за коментара. Поздрави!

 5. zdravete,
  i az se interesuvam ot cenata s dostavka za sofia.
  mersi

  1. Здравейте Светла,
   Изпратили сме ви подробна информация по мейл с всички налични в момента модели. Но щом сте от София би било чудесно и да дойдете до магазин Gifts да ги видите на място. Намираме се на улица Солунска 32, което е между пресечките цар Асен и Княз Борис I и е много близо до бул Витошка. По този начин ще можете да ги разгледате на живо. Ще се радваме да ни посетите!

 6. Здравейте, бих искала да разбера има ли я налична втората фигура и с какви размери и цена е?

  1. Здравейте,
   За съжаление в момента не е наличен този модел на глава на кон, но обновяваме постоянно преложенията си за този тип пластика. Изпратихме ви допълнителна идея по мейл. За най-новите неща можете да ни посетите в магазина за подаръци – Gifts, на ул.Солунска 32 в София. Юе се радваме да сме ви полезни!

  • Борислава Симеонова on октомври 24, 2016 at 18:56
  • Отговори

  Моля, изпратете ми снимки на статуетки на коне.Имам изискване да са на четирите си крака и да са по-големи. Също ще помоля да бъдат придружени от цени. Благодаря

  1. Здравейте,
   За актуални наличности и цени, моля свържете с нас на 0888995818.

 7. Здравейте, каква е цената на буйният кон и с какви размери е съответно?
  Мерси

  1. Здравейте,
   За актуални наличности и цени, моля свържете с нас на 0888995818.

  • Велислава Христова on ноември 8, 2017 at 17:10
  • Отговори

  Каква цена е първата фигура на кон и колко е голяма?

 1. […] идеи за оригинален подарък с хубава символика като пластика на Кон, подходяща за мъж или за дама, както и Котката, […]

 2. […] по-малки варианти на статуетки на кон, прочетете първата ни статия за тази пластика. В магазин за подаръци Gifts, в София, на ул. Солунска 32, […]

 3. […] за символиката на коня сме ви разказвали в тази статия, както и […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.