«

»

Пластика на Кон – подарък с хубав символ

Предметите, които носят хубава символика са много подходящи за подарък. Те са оригинално предложение както за жена, така и за мъж. Преди време ви дадохме идеи за няколко подаръци с хубава символика. Днес искаме да се спрем на пластиката – Кон един от подаръците с положително послание.

Конят е български символ с дълбоки традиции свързан със старобългарското божество – Тангра, покровител на слънцето. Конската опашка е била бойното знаме на прабългарите. Затова Конят е символ на смелост, успех и сила. С такова послание пластиката на Кон е много подходящ подарък за мъж или за успяла и силна жена.

Кон, изправен на задните си крака - подарък за специален случай

Конят е красиво и благородно животно, като подарък, тази пластика ще се приеме добре, на когото и да я поднесете.

Буйният Кон с развяна грива и изправени крака е символ на свобода и силна воля. Затова е подходящ подарък за човек, който цени тези качества. Или за някой, на когото му предстой ново начинание и има нужда от сила и решителност. Вярва се, че може да предизвикате такива качества, ако поставите на близо пластиката-Кон.

Дървена пластика на конска глава, подходяща за бюро

Елегантната пластика-Кон ще бъде подходящ подарък и за мъж и за жена - с нея пожелавате успех и напредък.

Пластиката-Кон е много подходящ подарък за човек, който се занимава с бизнес, наука или някакъв вид творчество. Той символизира любовта към живота, радост и оптимизъм, а също така е послание за успех и преодоляване на препятствията.

Има много варианти на тази пластика, които са елегантни и могат да се поставят на бюро или на полица в библиотеката. По този начин подаръкът ще бъде красива украса и ще остане хубав спомен. В магазин за подаръци Gifts имаме различни варианти на тази пластика, така че можете да изберете най-подходящия за вашия случай. Ще ви предложим и други идеи за подаръци с хубава символика, така че посетете ни в магазина в София на ул. Солунска 32.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

17 comments

3 pings

Skip to comment form

 1. Виолина

  Искам да попитам колко см е дървената пластинка на конската глава (на втората картинка, която е) ? Колко струва? И има ли я налична в магазина ви? Може ли да се поръча чрез еконт/спиди до Варна? Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите на e-mail 🙂

  1. Linda Hristova

   Здравейте Виолина,
   Изпратили сме Ви подробен мейл 🙂 Ще се радваме да сме ви полезни!

 2. Ирена Божанова

  Здравейте. Впечатлих се от пластките на коне. Искам да попитам за размерите и цената на пластиката с двата препускащи коня в златисто и как може да се поръча. Предварително благодаря за отговора.

  1. Linda Hristova

   Здравейте Ирена! Изпратили сме ви подробна информация на мейла, с когото сте се регистрила за коментар в сайта. Надяваме се да сме полезни!

 3. Галя Иванова

  Здравейте. Ако може да ми покажете статуетките с коне, приблизителните размери и цените им и може ли да се достави на адрес по куриер и за колко време. Предварително благодаря за отговора.

  1. Linda Hristova

   Здравейте, довечера, ще ви изпратим снимки и подробна информация за размери и цени на наличните пластики коне на мейла, с когото сте се регистрирала. Изпращаме с куриер и доставките са в рамките на 2 дни, в зависимост от населеното място. Поздрави!

 4. Надежда Стоянова

  Здравейте! Проявявам интерес към пластиките с коне. Ще се радвам, ако ми изпратите размери и цени.Интересува ме от какви материали са и как мога да ги получа.! Предварително благодаря!

  1. Linda Hristova

   Здравейте, изпратихме ви подробна информация за наличните в момента пластики на коне на мейла, с когото сте се регистрирала за коментара. Поздрави!

 5. Svetla

  zdravete,
  i az se interesuvam ot cenata s dostavka za sofia.
  mersi

  1. Linda Hristova

   Здравейте Светла,
   Изпратили сме ви подробна информация по мейл с всички налични в момента модели. Но щом сте от София би било чудесно и да дойдете до магазин Gifts да ги видите на място. Намираме се на улица Солунска 32, което е между пресечките цар Асен и Княз Борис I и е много близо до бул Витошка. По този начин ще можете да ги разгледате на живо. Ще се радваме да ни посетите!

 6. Антония

  Здравейте, бих искала да разбера има ли я налична втората фигура и с какви размери и цена е?

  1. Linda Hristova

   Здравейте,
   За съжаление в момента не е наличен този модел на глава на кон, но обновяваме постоянно преложенията си за този тип пластика. Изпратихме ви допълнителна идея по мейл. За най-новите неща можете да ни посетите в магазина за подаръци – Gifts, на ул.Солунска 32 в София. Юе се радваме да сме ви полезни!

 7. Борислава Симеонова

  Моля, изпратете ми снимки на статуетки на коне.Имам изискване да са на четирите си крака и да са по-големи. Също ще помоля да бъдат придружени от цени. Благодаря

  1. Linda Hristova

   Здравейте,
   За актуални наличности и цени, моля свържете с нас на 0888995818.

 8. Silviya

  Здравейте, каква е цената на буйният кон и с какви размери е съответно?
  Мерси

  1. Linda Hristova

   Здравейте,
   За актуални наличности и цени, моля свържете с нас на 0888995818.

 9. Велислава Христова

  Каква цена е първата фигура на кон и колко е голяма?

 1. Бикът - интересен подарък за мъж

  […] идеи за оригинален подарък с хубава символика като пластика на Кон, подходяща за мъж или за дама, както и Котката, […]

 2. Кон – интересна пластика за подарък

  […] по-малки варианти на статуетки на кон, прочетете първата ни статия за тази пластика. В магазин за подаръци Gifts, в София, на ул. Солунска 32, […]

 3. В годината на Коня – още за тази оригинална пластика

  […] за символиката на коня сме ви разказвали в тази статия, както и […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>