Кристалът – подарък за специален повод

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Красивите предмети от кристал не губят своята привлекателност. Те са изискан подарък са специален повод – юбилей, годишнина или сватба и прекрасна декорация за дома. Повечето от съвременните съдове от кристал са с красиви и изчистени форми – подхождат на модерно обзаведен дом и му придават елегантност.

Кристалните предмети са хубава идея за подарък за тържествен повод и ако са добре избрани, ще намерят своето място във всякаква обстановка. Нещо повече – ще внесат в дома усещане за празничност, лукс и красота.

Едно от големите предимства на повечето кристални аксесоари за дома е, че са функционални. Чашите за вино или твърд алкохол, гарафите и купичките са сладолед, създават невероятна атмосфера на масата. Когато ги ползвате – ще се чувствате специални, затова не ги дръжте само за украса в шкафовете.

кристални предмети за подарък от магазин за подаръци Gifts - гарафа и свещници

Кристалът внася празничност в дома и не излиза от мода. Тези красиви предмети са много подходящи за подарък.

Колекциите от кристални аксесоари за подарък са богати и разнообразни. Моделите могат да бъдат с много орнаментирана украса или със съвсем изчистени линии.

Геометричните форми на свещниците и гарафата от снимката ги правят подходящи за дом с по-изчистена обстановка, в която красотата на кристала ще изпъкне и ще се превърне в акцент.

Кристални аксесоари за подарък и декорация на дома от магазин за подаръци Gifts

Кристалните предмети са много разнообразни, а и функционални. Използвайте ги, за да внесете лукс в ежедневието си.

Овалната гарафа има красива издължена форма. Много подходяща е за подарък на мъж за юбилей или важно събитие. Може да се съчетае и с чаши с омекотени линии. А ако мъжът пуши – тогава кристалният пепелник ще му хареса със сигурност.

Кристалът е символ на лукс, богатство и изисканост. Тези предмети носят много тържественост в себе си, затова са прекрасен подарък са специален повод.

За сватба или за годишнина можете да се спрете на красиви свещници, които ще вдъхнат романтика в дома на влюбените.

За дама подходяща идея за подарък е изчистена или по-богато декорирана ваза, а също и фруктиера. Със сигурност ще се намери място в дома й за тези изискани предмети.

В магазин за подаръци Gifts имаме разнообразни предложения от кристални аксесоари за дома, които ще ви позволят да се докоснете до парченце лукс – подарете го на себе си или на важен за вас човек.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

2 коментара

  1. Харесвам кристалните свещници показани на тези снимки!
    Имате ли ги в магазина?
    Каква е цената?
    Имате ли онлайн пазаруване и доставка?
    Успешен ден!

  2. Здравейте, Благодаря Ви за интереса! Изпратихме Ви подробен отговор по мейл.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.