Екзотичните аксесоари в дома

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Много често се чудим с какво да придадем специфичен облик в дома си и какви да бъдат акцентите. Ако пътувате в чужбина или имате приятели, които го правят, тогава домът ви сигурно е пълен с красиви фигурки – нетрадиционни и свързани с приятни спомени. Но и без това, пак можете да се сдобиете с интересни екзотични предмети, с които да придадете нетрадиционен облик на дома си. В магазин за подаръци Gifts можем да предложим различни варианти.

Няколко екзотични фигури в африкански и индонезийски стил от магазин за подаръци Gifts

Африканските и индонезийските фигури придават екзотика в дома.

Африканските и индонезийските фигурки лесно става нетрадиционен акцент и в един традиционен дом. Някои хора смятат, че те не носят хубава символика, но според нас не са нищо повече от любопитен аксесоар. Ако се спрете на единичните фигурки, можете да си комбинирате три с различна височина или две, които да разположите една срещу друга. Тези аксесоари седят хубаво във всекидневна, трапезария или кабинет. Екзотична фигурка представляваща елегантна глава на афро-американка ще внесе артистичност на тоалетката в спалнята.

Дървена екзотична африканска фигура с две препретени тела от магазин за подаръци Gifts

Тази пластика е екзотична и интересна. Подходяща е за нестандартен подарък и е артистичен акцент в дома.

Това, което ни харесва в тези аксесоари е възможността да ги добавите като акцент във всякаква обстановка. Стоят еднакво добре в модерна къща, в която преобладават геометричните изчистени форми и аксесоари от стъкло и метал, както и в класически обзаведен дом с мебели от дърво и кожа.

Екзотичен слон от дърво с вирнат хобот за късмет

Този слон от дърво ще донесе късмет и успех на вас или на човека, на когото го подарите

Такъв тип екзотични аксесоари са нетрадиционни и с тях лесно се постига индивидуално излъчване в дома. Разбира се, би било чудесно да пътувате и да си ги донесете сами от някое далечно място. Но ако нямате такава възможност, доставете си удоволствие с едно малко пътешествие до магазин за подаръци Gifts. Ще се изненадате колко интересни, екзотични предмети се намират на една ръка разстояние.
Разгледайте и други предложения за интересни аксесоари за дома в категорията ни Аксесоари за дома.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.