Оригинален подарък за дама в сафари стил

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Въпреки че не би трябвало да е трудно да изберем подарък за жена, често се случва да не ни достигат идеи. Наскоро ви показахме една серия подаръци за жена в екзотичен стил, в която основният материал е дървото. Днес искаме да се спрем отново на екзотиката, но в малко по-различен вариант.

Това е една серия аксесоари за дома, които са интересни и оригинални за подарък за дама. Освен това всички предмети са напълно функционални.

Оригинални аксесоари в екзотичен стил

Няколко предмети от сафари колекцията на магазин за подаръци Gifts, които са много подходящи за подарък на дама.

Аксесоарите в сафари стил са страхотно допълнение към интериор, в който преобладава дървото, както и изчистените геометрични линии. Тези предмети са с изчистена форма, а илюстрацията на слон върху тях им придава екзотичен елемент.

Сафари колекцията включва две плоски фруктиери – квадратна и правоъгълна. Те са достатъчно големи и така обработени, че могат да се почистват. Слонът е символ на щастие, така че ще има и положително послание, ако ги поднесете като подарък.

Любимата ни част от тази колекция е голямата кутия със същата илюстрация на слон. Тя е мека отвътре и е много подходяща за бижута. Тази кутия е подарък, който всяка жена би използвала с удоволствие, за да прибира многобройни дребни неща.

Два вида фруктиери с морски мотиви и кутия за бижута с подарък за жена

Фруктиерите с морски мотиви са интересни, а кутията за бижута в същия стил ще се използва от дамата, на която ще я подарите.

От същата серия са и тези аксесоари за дома в морски стил. Колекцията включва правоъгълна и кръгла фруктиера, които ще се използват за плодове, за сладки или за някакви малки хапки. Много добре ще седят на масата за някое парти с морска тематиката. Тези аксесоари са подходящи за къща (или кухня) в средиземноморски стил. Чудесно биха паснали на една по-артистична обстановка.

С функционалността си и с оригиналността си тези аксесоари за дома са прекрасен подарък за дама, която обича практични, но нетрадиционни неща за подарък.

Още идеи за подарък за дама можете да прочетете в статията ни 5 оригинални подаръци за жени, като и в цялата ни категория Подаръци за жена. Посетете ни и в магазин за подаръци Gifts, на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] Възможностите са много – можете да се спрете на практични аксесоари в сафари стил, предмети от дърво с нетрадиционна изработка или […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.