Подаръци за момчета със страст

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Когато искаме да изберем оригинален подарък за мъж, трябва да помислим по какво си „пада”, какви са хобитата му и страстите му. В последствие можем да свържем тази идеи с някакъв тематичен предмет, или, ако случаят го позволява – с някакъв закачлив подарък.

В магазин за подаръци Gifts имаме много идеи за подарък за момчета със страст. Ето няколко от тях.

Кораб – във всеки мъж живее един изследовател. Откриватели по природа, те биха оценили такъв подарък, дори по никакъв начин да не са свързани с мореплаването.

Кораб с развети платна от магазин за подаръци Gifts

Такъв красив кораб е хубав подарък за годишнина или юбилей на мъж

Kорабът е подарък с хубава символика – пожелавате попътен вятър и успех във всяко начинание. В зависимост от размера му можете да направите и много тържествен подарък на мъж – например за годишнина или юбилей.

Ако мъжът е запален по моторите и не можете да си позволите да му купите истински, един мотор статуетка е хубав и малко закачлив вариант. Особено ретро модел с кош. Същото е и ако си пад по коли. Вземете му дървен или метален ретро автомобил. Нищо чудно да поставите началото на чудесна колекция, която с удоволствие ще се допълва и събира с времето.

Два мотора от метал - интересена идея за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Моторчетата са оригинален и малко закачлив подарък за мъж

Покер или друга игра – да има и такива страсти! Обикновено мъжете са тези, които са истински запалени по тях. Един хубав покер сет или комплект карти, ще го зарадва и ще покаже, че го разбирате и уважавате страстите му. Освен това ще е покана да споделите много игри заедно! Още идеи за игри, подходящи за подарък за мъж, можете да разгледате тук.

Игра покер за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Покерът е интересна игра за запалени играчи

Тематична фигурка за бюро свързана с хоби или нещо любимо. Можете да подарите фигурка на музикант от една оригинална колекция от метални фигурки от магазин за подаръци Gifts. Освен че са закачливи и интересни, те имат хубаво послание – да върви животът по ноти! А перпетуум мобиле за бюро с колоездач или скиор, ще разведри скучната обстановка в офиса.

Метални фигури музиканти и перпетуум мобиле със колоездач и със скиор

Тези матални фигури стоят много елегантно на бюро и са хубав спомен

Струва си да обмислите тези идеи, когато искате да направите оригинален подарък за мъж. В магазин за подаръци Gifts ще ви дадем и oще! Посетете ни на място в София, на ул. Солунска 32 и ни следвайте във Facebook, G+ или Twitter.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

3 споменавания

  1. […] • Подарък за мъж, ако е ценител – Имате голяма свобода и избор от красиви подаръци – може да е екзотична фигура, като е важно да съобразите значението й, така че да носи положителна символика – може да видите материала ни „6 идеи за подаръци с хубава символика”; пластика, например красива женска фигура (пак казвам, ако мъжът е ценител); предмет, свързан с някаква негова страст – кораб, мотор (метален, 25 см, не истински, освен ако можете да си го позволите, тогава истински е по-добре).За още идеи по тази тема можете да видите статията ни Подаръци за момчета със страст. […]

  2. […] споделихме няколко идеи за подарък за момчета със страсти, днес искаме да развием темата за подаръци за мъже, […]

  3. […] тържествен подарък за мъж можем да се спрем на кораб, който има хубаво послание, на саби или друг […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.