Нож или сабя – идея за оригинален подарък за мъж

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Ножът или сабята са един от най-специалните подаръци за мъж. Те символизират сила, смелост, власт и енергия, затова са много подходящи са специален повод или за юбилеи. Хубаво е да знаете, че човекът, за когото мислите този подарък, има афинитет към такива предмети – тогава впечатлението от подаръка ще бъде много добро.

Ножът, сабята, символизират сила и смелост, затова заедно с подаръка ще поднесете и хубаво послание – за успех във всяко начинание и за победа.

Когато избирате такъв нестандартен и специален подарък за мъж има много варианти, на които можете да се спрете.

Два различни модели декоративни ножове, подходящи за подарък за мъж.

Декоративните ножове са красив подарък. Подходящи са с мъж, който има афинитет към такива предмети - със сигурност ще да оцени подаръка.

Едни от най-предпочитаните модели са тези на стойка – те могат да се поставят на бюро или на рафт. По-малки са и не са натрапчиви. Късите ножове с украса по дръжката са красиви в комбинация и по отделно.

Ножът с трите остриета е много оригинален модел. Той е по-авангарден и с него ще зарадвате истинските ценители.

Два модела екзотични саби с интересни дръжки и дървени ножници, подходящи за оригинален подарък за мъж.

Тези оръжия са оригинална идея за подарък за мъж. Интересни са и могат да станат достойна част от всяка колекция.

Екзотичните саби и мечове отдавана са обект на колекционерска страст от ценителите. Тези автентични предмети носят специална енергия и са прекрасен, запомнящ се подарък за юбилей или важен празник на мъж. Мъжественост, мощ и успехи – това е тяхното послание. Екзотичните ножове, мечове и саби са част от разнообразна и интересна колекция. Повечето са направени на далечни места в района на Индонезия. Имат красива украса по дръжката и ножницата, с допълнителна символика. Змийската глава например е с послание за мъдрост.

Нож или сабя са оригинална идея за подарък за мъж, но все пак това са остриета, така че не забравяйте да накарате човека да си „откупи” подаръка с един метален лев – така ще стане и „закачка”, когато поднасяте подаръка.

Още хубави идеи за подаръци за мъж може те да разгледате в категорията ни „Подаръци за мъж”. Подходящи предложения, съобразени с вашия специален случай за подарък, ще ви дадем и в магазин за подаръци Gifts, в София, на улица Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

4 коментара

Skip to comment form

  1. Tova neshto na kartinata prodava li se i kolko pari e ? Mnogo sum go zakusala trqbva mi podaruk za priqtelq mi za koleda i nova godina a toi obicha nojove i sekvi takiva neshta |:)

  2. Здравейте,
    Радваме се, че сте видяла ножовете. Те наистина са много удачен вариант за подарък на мъж, който си пада по оръжия 😉 В момента в магазина ни в София, на ул. Солунска 32, имаме много модели ножове. От тези на снимката има нож-раксамала, сабята, този на втората снимка с рога. Цената му е 100 лева. От другите модели също има няколко. Цените им варират между 25 и 40 лева. Много ще се радваме да ни посетите и да ги разгледате на място!

    1. Sabiqta sus zmiqta imali q? Kakva cena e…?

      1. За най-точен и бърз отговор, можете да се обаждате и на телеефон 0888 99 58 18

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.