«

»

Мотор или кола – оригинален подарък за мъж

Е, нямаме предвид истински! Въпреки че, ако можете да си го позволите, със сигурност ще зарадвате човека. Не, тук става въпрос за метални или дървени коли или моторчета много подходящи за подарък за мъж.

Наскоро споделихме няколко идеи за подарък за момчета със страсти, днес искаме да развием темата за подаръци за мъже, запалени по коли и мотори. Разбира се, можете да подарите множество аксесоари, които са свързани с тази страст – каска, ръкавици и други такива. Ако тези идеи са изчерпани или не са подходящи по някаква причина, можете да помислите и за умалени варианти на любимия предмет на мъжа – кола или мотор.

Тези статуетки са обект на колекционерска страст и това не е случайно! Разновидностите са многобройни, с разнообразни стилове и различна изработка.

Ретро коли и моторчета за подарък за мъж

Тези фигурки са забавен подарък за мъж, когато искате да му подарите нещо оригинално или пък, когато човекът е изявен фен на колите и моторите.

Колекциите рядко се повтарят и затова с такъв подарък за мъж няма да сбъркате. Може да има нещо подобно, но със сигурност ще допълните сбирката и ще го зарадвате с новата придобивка.

Много популярни са количките изработени от дърво – те могат да бъдат прости, изчистени модели или пък да са с толкова много детайли, че да сме изумени, когато ги разглеждаме.

Интересни са и сериите от метал. Някои от тях са много артистични с ярки цветове. Едни от най-оригиналните са ретро моделите.

Оригинален и закачлив подарък за мъж - ретро кола

Симпатичен и закачлив ретро модел на автомобил. Подходящ е за подарък за мъж и когато искате да се пошегувате.

Към серията на тази кола има мотор в същия стил. Вариантите и тук са много, особено любим ни е ретро моделът с коша.

Два мотора от метал - интересена идея за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Моторчетата са оригинален и малко закачлив подарък за мъж

Някой от вариантите са изчистени и стилни – подходящи са да се поставят в кабинет или офис. Такъв е този метален мотор.

Идея за подарък за мъж - метален мотор

Метален мотор от магазин за подаръци Gifts

Още идеи за подаръци за мъж можете да почерпите и от статията ни – 5 идеи за подарък за мъж, както и в цялата категория Подаръци за мъже.

В магазин за подаръци Gifts имаме много разнообразни предложения за подарък за мъж. Заповядайте да ги разгледате в София, на ул. Солунска 32.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

1 ping

  1. Дървен мотор – идея за подарък за мъж

    […] Gifts Преди време ви показахме няколко оригинални предложения за подарък на мъж, запален по колите и моторите. Тъй като идеята […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>