Изкушения за градината – интересен подарък за жена

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Пролет е и все повече навлизаме в периода на градинските изкушения. Независимо дали ще освежим малко балконче или имаме цяла градина, за да се развихрим, сезонът вече започва и запалените градинари са пълни с нови идеи. В магазин за подаръци Gifts също имаме добри предложения за градината и цветята. Те са много подходящи и за подарък на дама, която обича да отглежда цветя.

Предложенията за градината са цветни и закачливи. С тях можете да оформите разнообразни кътове и да акцентирате върху някое по-особено цвете. Има и не толкова обемни варианти, които са особено подходящи за малките балкони.

Саксия от ръчно рисувана керамика и оригинални фигури за градината

Цветните акценти в градината или на балкона ще разнообразят обстановката и са много подходящи за подарък в пролетния сезон.

Саксиите от ръчно рисувана керамика ще придадат артистичност на балкона или градината. А когато сезонът приключи, спокойно можете да ги приберете и вкъщи.

Някои от моделите са весели с ярки цветове, други са с геометрични форми и по-убити тонове – ще подхождат на всякаква обстановка.

Ако избирате подарък за някоя дама, която с удоволствие отглежда цветя, можете да и поднесете комплект от три саксии с различни размери. Това е практичен подарък, защото винаги има цветя за пресаждане и разместване!

Хубава идея за акцент в една по-весела градина или на терасата са фигурките. Таралежче, гъбка или жабче – могат да надничат из цветята или да разнообразят моравата. По-малките варианти са подходящи за балкона. Все пак с тези акценти не бива да се прекалява, за да не заприлича градината ви на зоопарк.

Голяма и по-малка кашпа за цветя от магазин за подаръци Gifts

"Обувките" за цветя са оригинален подарък за жена, която обича цветята или има градина.

При подреждането на градинския кът може да се подходи и по – нестандартно. Хубаво допълнение към цветята са ратановите кошници, плетените кашпи и съдовете за висящи цветя. За да сте оригинални можете да посадите някое непретенциозно мушкато в стар чайник или гумен ботуш.

Нетрадиционна идея за цветята и за подарък са и двете плетени обувки от снимката. Те са направени от ратан и дърво. Сивият им цвят се различава от традиционното за тези съдове кафяво. В тях могат да се поставят пластмасови саксии или направо да се засадят цветя. Голямата е подходяща и за малко дърво. Те са оригинален подарък! Можете да ги поднесете в комплект с цвете, или пък, за да не са празни, да сложите вътре бутилка вино или плодове. Със сигурност ще се получи интересен подарък и ще зарадвате, човека, на когото го поднесете.

Времето за цветята и градината тепърва предстой, така че в магазин за подаръци Gifts сме ви приготвили множество добри предложения. Следете новите ни идеи на страницата ни във Facebook или в G+, както и в магазина ни в София, на ул Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] търсим нови идеи. Наскоро ви показахме няколко изкушения за градината, които са подходящи и за подаръ…. Днес ще споделим няколко оригинални предложения за […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.