Малки подаръци-изненади за Нова година

Споделете в ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Често се чудим какво да подарим на гостите си на Нова година, както и на колегите в офиса и хората, които ще видим в първите дни след празника.

Ето няколко хубави идеи за малки подаръци, които са чудесна изненада и ще зарадват приятелите ви. Ако имате нужда от още предложения в магазин за подаръци Gifts ще ви изненадаме приятно.

Подкова за късмет – това е малък подарък с много положителна символика и чудесен начин да пожелаете късмет. На този подарък има много варианти, но любимият ни е истинска метална подкова украсена с паричка за берекет и шипка за здраве.

Зарчета – комплект от 2 зарчета от дърво или кост, вероятно ще зарадват компанията, особено мъжете в нея. Заровете са хубав подарък за мъж, а и за жена, особено ако обича да играе табла или зарове. Те са закачливо пожелание за успех в хазарта.

Ключодържател с малка Баба Яга – това е друг закачлив малък подарък, който ще разсмее гостите ви и „ще измете злите сили!”

Торбичка с късмети – подарък, които съчетава в себе си изненада и пожелание за късмет. Също, както и подковите, тези торбички с късмети изглеждат много добре като украса на масата и гостите ви ще се зарадват да си ги занесат вкъщи след вечерята. Наскоро ви показахме как да направите торбички с късмети и сами, а ако не разполагате с време – има ги и в магазин за подаръци Gifts.

Ръчно правена торбичка с късмети от естествени материали

Торбичките с късмети са приятна изненада и подходящ подарък и за мъж и за жена

Малка фигурка с хубав символ също ще е приятен подарък за гостите или познатите, които ще срещнете около празниците. Може да е например слонче, което носи късмет, или да се вдъхновите от вида на годината според Китайския календар. 2012 е година на Дракона, затова фигурка с Дракон е хубав подарък, тъй като той ще закриля притежателя си. Още за Дракона и символиката му можете да прочетете тук.

Тези идеи са малка част от всичко, което ни хрумва за подарък за гостите на Нова година, в магазин за подаръци Gifts имаме още такива.

Споделете в ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 споменаване

  1. […] Преди време ви дадохме няколко идеи за такива дребни подаръчета. Днес ще ви покажем още няколко предложения, които са […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.