Малки подаръци-изненади за Нова година

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Често се чудим какво да подарим на гостите си на Нова година, както и на колегите в офиса и хората, които ще видим в първите дни след празника.

Ето няколко хубави идеи за малки подаръци, които са чудесна изненада и ще зарадват приятелите ви. Ако имате нужда от още предложения в магазин за подаръци Gifts ще ви изненадаме приятно.

Подкова за късмет – това е малък подарък с много положителна символика и чудесен начин да пожелаете късмет. На този подарък има много варианти, но любимият ни е истинска метална подкова украсена с паричка за берекет и шипка за здраве.

Зарчета – комплект от 2 зарчета от дърво или кост, вероятно ще зарадват компанията, особено мъжете в нея. Заровете са хубав подарък за мъж, а и за жена, особено ако обича да играе табла или зарове. Те са закачливо пожелание за успех в хазарта.

Ключодържател с малка Баба Яга – това е друг закачлив малък подарък, който ще разсмее гостите ви и „ще измете злите сили!”

Торбичка с късмети – подарък, които съчетава в себе си изненада и пожелание за късмет. Също, както и подковите, тези торбички с късмети изглеждат много добре като украса на масата и гостите ви ще се зарадват да си ги занесат вкъщи след вечерята. Наскоро ви показахме как да направите торбички с късмети и сами, а ако не разполагате с време – има ги и в магазин за подаръци Gifts.

Ръчно правена торбичка с късмети от естествени материали

Торбичките с късмети са приятна изненада и подходящ подарък и за мъж и за жена

Малка фигурка с хубав символ също ще е приятен подарък за гостите или познатите, които ще срещнете около празниците. Може да е например слонче, което носи късмет, или да се вдъхновите от вида на годината според Китайския календар. 2012 е година на Дракона, затова фигурка с Дракон е хубав подарък, тъй като той ще закриля притежателя си. Още за Дракона и символиката му можете да прочетете тук.

Тези идеи са малка част от всичко, което ни хрумва за подарък за гостите на Нова година, в магазин за подаръци Gifts имаме още такива.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] Преди време ви дадохме няколко идеи за такива дребни подаръчета. Днес ще ви покажем още няколко предложения, които са […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.