Идеи за оригинален подарък за нов дом

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Ваши приятели наскоро са се преместили в нов дом и са ви поканили да отпразнувате заедно хубавото събитие. Не можете да отидете с празни ръце и непременно трябва да им подарите нещо, което ще им остане хубав спомен, а защо не – и да ползват с удоволствие. В магазин за подаръци Gifts можем да ви предложим много разнообразни идеи за нов дом. Ето някои от тях

Чаши за вино – Ако това е първият общ дом на семейството нищо чудно да си нямат. А обикновено, когато се канят повече гости чашите недостигат. Изберете такива с изчистен дизайн от стъкло или, ако подаръкът за нов дом трябва да е по-тържествен, – от кристал. Няма да сбъркате – със сигурност ще ги ползват.

• Ако не познавате стила, в който е обзаведен на дома, не е хубаво да подарявате твърде специфичен аксесоар. По-скоро се спрете на класически предмет, който би отивал на всякакъв интериор. Вземете няколко ароматни свещи, ваза от стъкло или рамка за снимка.

• Едни от най-подходящите подаръци за нов дом, са тези с хубава символика. Статуетка на слон или котка са много подходящи в този случай. Слонът носи щастие, а котката е пазителка на дома. Независимо дали ще се спрете на класически вариант на тези фигури или ще вземете нещо по-нетрадиционно, те ще се харесат, заради хубавото послание, което носят. Още идеи за подаръци с хубава символика можете да видите тук.

Дървени слонове за подарък за нов дом

Три слонoве от палмово дърво - хубава композиция, която ще намери място във всеки нов дом

Кутия за ключове – Това също е много символичен подарък за новодомци. Имате бодат избор на варианти с различни размери, такива, които могат да се закачат до вратата, или под формата на ковчеже, което да седи някъде в коридора. Край на проблема с търсенето на ключовете за мазето из цялата къща!

Подарете нещо малко и закачливо – Може да е подкова за късмет на новия дом, или метличка, която измита злите сили. Може да е Баба Яга, която също измита злите сили и ще е повод за безобидна шега с домакинята.

Това са само малка част от идеите за подарък за нов дом на магазин за подаръци Gifts. При нас на ул. Солунска 32 има още много!

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

3 споменавания

  1. […] « Идеи за оригинален подарък за нов дом […]

  2. […] можете да видите няколко класически предложения в тази статия. И разбира се, ако ни посетите в магазин Gifts – ще ви […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.