«

»

Идеи за оригинален подарък за нов дом

Ваши приятели наскоро са се преместили в нов дом и са ви поканили да отпразнувате заедно хубавото събитие. Не можете да отидете с празни ръце и непременно трябва да им подарите нещо, което ще им остане хубав спомен, а защо не – и да ползват с удоволствие. В магазин за подаръци Gifts можем да ви предложим много разнообразни идеи за нов дом. Ето някои от тях

Чаши за вино – Ако това е първият общ дом на семейството нищо чудно да си нямат. А обикновено, когато се канят повече гости чашите недостигат. Изберете такива с изчистен дизайн от стъкло или, ако подаръкът за нов дом трябва да е по-тържествен, – от кристал. Няма да сбъркате – със сигурност ще ги ползват.

• Ако не познавате стила, в който е обзаведен на дома, не е хубаво да подарявате твърде специфичен аксесоар. По-скоро се спрете на класически предмет, който би отивал на всякакъв интериор. Вземете няколко ароматни свещи, ваза от стъкло или рамка за снимка.

• Едни от най-подходящите подаръци за нов дом, са тези с хубава символика. Статуетка на слон или котка са много подходящи в този случай. Слонът носи щастие, а котката е пазителка на дома. Независимо дали ще се спрете на класически вариант на тези фигури или ще вземете нещо по-нетрадиционно, те ще се харесат, заради хубавото послание, което носят. Още идеи за подаръци с хубава символика можете да видите тук.

Дървени слонове за подарък за нов дом

Три слонoве от палмово дърво - хубава композиция, която ще намери място във всеки нов дом

Кутия за ключове – Това също е много символичен подарък за новодомци. Имате бодат избор на варианти с различни размери, такива, които могат да се закачат до вратата, или под формата на ковчеже, което да седи някъде в коридора. Край на проблема с търсенето на ключовете за мазето из цялата къща!

Подарете нещо малко и закачливо – Може да е подкова за късмет на новия дом, или метличка, която измита злите сили. Може да е Баба Яга, която също измита злите сили и ще е повод за безобидна шега с домакинята.

Това са само малка част от идеите за подарък за нов дом на магазин за подаръци Gifts. При нас на ул. Солунска 32 има още много!

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

3 pings

  1. Хитрини да преобразим дома с подходящи аксесоари

    […] « Идеи за оригинален подарък за нов дом […]

  2. Kутия за ключове и оригинален подарък за дома

    […] можете да видите няколко класически предложения в тази статия. И разбира се, ако ни посетите в магазин Gifts – ще ви […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>