Екзотичен подарък – Дракон

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Оригинална идея за подарък е фигурата на Дракон. Наскоро ви дадохме няколко идеи за подаръци с хубава символика, днес ще разкажем повече за силата на фигурата на Дракона и защо е хубаво да го подарите. В магазин за подаръци Gifts ще ви предложим много варианти на фигурата на Дракон, остава само да знаете символиката му и да изберете най-подходящия за вас.

Драконът символизира сила, могъщество и мъдрост, но също така предизвиква доброто у хората. Това е нестандартен подарък дари само, заради свързването на Дракона с митичното, вълшебното и стихийното.

Екзотичен подарък Дракон от дърво

Дървеният дракон е много красив. Този тук е 26 см висок и се вижда всяка една от люспите му.

Фигурата на Дракон е подходящ подарък за семейство, за сватба или за нов дом, тъй като прогонва злите сили и е пазител на дома. Смята се, че Драконът ще защитава собственика си от лоша енергия и бедствия. Тази фигура е хубав подарък, защото носи късмет.

Ако Драконът държи перла в ноктите си, това е символ на богатство и според китайското учение Фън Шуй трябва да се постави така, че перлата да не е обърната към врата или прозорец.

Фигурата на Дракона е подходящ подарък за офис и за човек, който се занимава с бизнес, тъй като е символ на могъщество и успех.

Дракон от метал е елегантен нестандартен подарък

Този Дракон от метал (30 см.) ще донесе късмет на смелите и рискуващите

2012 година според Китайския календар е година на Дракона. Това е още един повод да подарите на близките си фигура на Дракон. Тъй като се смята, че годината на Дракона е много бурна и непредсказуема, добре е да имаме под ръка защитна фигура на Дракон. През тази година са възможни както лоши, така и много добри събития, но се смята, че Драконът ще подкрепя смелите и рискуващите. Не бива да забравяме това и е хубаво да има фигура на Дракон наблизо пред погледа си.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

2 споменавания

    1. […] « Екзотичен подарък – Дракон […]

    2. […] змия. След като на 10 февруари изпратихме годината на Дракона , да видим какво ни очаква в годината на Змията и за […]

    Вашият коментар

    Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.