«

»

Екзотичен подарък – Дракон

Оригинална идея за подарък е фигурата на Дракон. Наскоро ви дадохме няколко идеи за подаръци с хубава символика, днес ще разкажем повече за силата на фигурата на Дракона и защо е хубаво да го подарите. В магазин за подаръци Gifts ще ви предложим много варианти на фигурата на Дракон, остава само да знаете символиката му и да изберете най-подходящия за вас.

Драконът символизира сила, могъщество и мъдрост, но също така предизвиква доброто у хората. Това е нестандартен подарък дари само, заради свързването на Дракона с митичното, вълшебното и стихийното.

Екзотичен подарък Дракон от дърво

Дървеният дракон е много красив. Този тук е 26 см висок и се вижда всяка една от люспите му.

Фигурата на Дракон е подходящ подарък за семейство, за сватба или за нов дом, тъй като прогонва злите сили и е пазител на дома. Смята се, че Драконът ще защитава собственика си от лоша енергия и бедствия. Тази фигура е хубав подарък, защото носи късмет.

Ако Драконът държи перла в ноктите си, това е символ на богатство и според китайското учение Фън Шуй трябва да се постави така, че перлата да не е обърната към врата или прозорец.

Фигурата на Дракона е подходящ подарък за офис и за човек, който се занимава с бизнес, тъй като е символ на могъщество и успех.

Дракон от метал е елегантен нестандартен подарък

Този Дракон от метал (30 см.) ще донесе късмет на смелите и рискуващите

2012 година според Китайския календар е година на Дракона. Това е още един повод да подарите на близките си фигура на Дракон. Тъй като се смята, че годината на Дракона е много бурна и непредсказуема, добре е да имаме под ръка защитна фигура на Дракон. През тази година са възможни както лоши, така и много добри събития, но се смята, че Драконът ще подкрепя смелите и рискуващите. Не бива да забравяме това и е хубаво да има фигура на Дракон наблизо пред погледа си.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

2 pings

  1. Малки подаръци за специален повод

    […] « Екзотичен подарък – Дракон […]

  2. Змия за подарък през 2013

    […] змия. След като на 10 февруари изпратихме годината на Дракона , да видим какво ни очаква в годината на Змията и за […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>