Малки хитрини за да преобразим дома

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Точно сте се нанесли в нов дом и някак не го чувствате като свое място или интериорът в стария ви апартамент ви е омръзнал и има нужда от освежаване, но не искате да правите ремонт точно сега? В магазин за подаръци Gifts разполагаме с много хубави идеи как да освежите дома си без да се налагат големи промени и средства. Нужно е само да добавите няколко оригинални аксесоари за дома и да разместите леко.

Разместване на мебелите – Бързо ще получите усещане за промяна, ако просто разместите малко мебелите и наличните аксесоари за дома. Помислете кои от мебелите ви могат да се подредят по нов начин без големи усилия. Сложете креслото в другия край на хола. Направете същото с настолните лампи. Имате етажерка без гръб, опряна до стената – сложете я в средата на стаята и така можете да обособите изцяло нов ъгъл в стаята. Свалете всички статуетки, украшения и аксесоари от секцията и ги пренаредете по изцяло нов начин.

Добавете цветове – Цветните аксесоари за дома могат да го преобразят. Няколко ярки възглавници, които не подхождат на нищо друго, ще станат прекрасен акцент. Настолна лампа с цветен абажур също е добра идея за нов аксесоар в дома. Не е нужно да купувате нещо – просто увийте твърда хартия или неизползван плат върху стария абажур. Може да използвате онази ажурена блуза на цветчета, която никога няма да облечете.

Кокосова захарница, купички за ядки и свещ в кокосов орех са интересни аксесоари за дома

Кокосовата захарница се съчетава много добре с купички за ядки в същия стил. Свещта в кокосов орех ще допълни тези аксесоари.

Акцентирайте върху екзотиката – Сдобийте се странен, екзотичен предмет. Може да е индонезийска маска за стена, дървена табуретка със слонски глави като тази от магазин за подаръци Gifts. Или дори някакъв дребен предмет като захарница от кокосов орех, купички за ядки или бамбукова постелка. Когато са съчетани подходящо, такива малки предмети ще преобразят ниската масичка в хола. Остава да метнете няколко възглавнички на пода и да запарите зелен чай.

Вдъхновете се от природата – Имате миди и камъчета от последната почивка, които сте забутали някъде? Извадете ги и ги подредете на масата в стъклена ваза или във фруктиера с малко пясък – обстановката ще придобие много „дзен” излъчване. Разходете се сред природата и се огледайте за интересен клон или листа – те ще продадат нов вид на някоя ваза, която ви е омръзнала. Ако клоните са голи (през зимата или пролетта), можете да ги украсите с няколко сухи цветя, каквито имаме в магазин за подаръци Gifts или да си направите сами цветове от харния. Нужни са само няколко парчета мека хартия изрязани в овална форма, които да завържете заедно в основата им с канап или панделка и така да ги прикрепите към клоните. Нека са в ярък цвят, за да се превърнат в отлична декорация за дома.

Направете парти – Да, особено ако сте новодомци! Вие пригответе хапки и коктейли, а нека приятелите ви да ви донесат подаръци за дома. Така бързо ще се сдобиете с оригинални аксесоари, които ще са ви и хубав спомен. В магазин за подаръци Gifts разполагаме с много добри идеи за подарък за нов дом. Вижте някои от тях тук.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.