«

»

КОТКА – оригинален подарък за жена и за дом

Статуетката на котка е един от любимите ни предмети. Заради положителната символика, която носи, тя е подходящ подарък за жена и за нов дом. Имайте я предвид, когато трябва да правите такъв подарък, а в магазин Gifts ще ви предложим много варианти на тази интересна фигура.

Статуетка на котка с котенце в златно и сребърно от магазин за подаръци Gifts

Пластиката на котка е подходящ подарък за жена. Тази е много елегантна и едновременно с това закачлива.

Един от основните символи на Котката е като пазителка на дома и семейството. Затова е чудесен подарък за новодомци, а защо не и за сватба. Има поверие, че в нов дом първо трябва да влезе котка, за да е щастливо и задружно семейството.

Котката е подходящ подарък за жена, тъй като се асоциира с женското и с дома. А обикновено дамите са тези, които се грижат за него. Такава статуетка предизвиква положителни емоции, дори и в хора, които не обичат животните.

Статуетки на котки с различни размери от магазин за подаръци Gifts

Тази котки са от палмово дърво и не случайно са обект на колекционерска страст.

Когато котката е свита на кълбо – това символизира вечността и такъв подарък е с хубаво пожелание за дълголетие. Пластика на котка с малко котенце е оригинален подарък за жена. Малкото котенце символизира радостта.

Според Фън Шуй котката е символ на благоденствие и ще донесе богатство на притежателя си. Затова тази пластика е подходящ подарък за хора, които се занимават с бизнес. Тя ще им донесе успех.

Дървена котка-пластика с оригинална украса

Котката музикант е много артистична пластика, която ще се превърне в оригинален акцент в дома.

Котката се смята за магическо животно с добри сили, затова е хубаво да я имаме в дома си и е подходяща за подарък. Има голямо разнообразие от фигурки, така че да се спрете на подходящата за вас. Може да е от метал, дърво или керамика. Интересни са котките от палмово дърво. Те са с различни размери от 5 см до 1.5 метра. Някои са украсени с парченца мозайка и стъкло, а други са изрисувани с ярки шарки. В магазин за подаръци Gifts на Солунска 32 ще ви предложим много варианти, както и още идеи за подаръци с хубава символика.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

6 comments

6 pings

Skip to comment form

 1. Владимир Кръстев

  Здравейте, искам да ви попитам каква е цената на 3-те котки (кафявата, черната и сивата).Благодаря!

  1. Linda Hristova

   Здравейте Владимир,
   Изпратихме ви отговор на съобщението във Facebook.com,
   Поздрави!

 2. Любомир Гочев

  Здравейте! Каква е цената на; Metalna_kotka_s_malko_kotence и какъв е срокът на доставка, за Пловдив?

  1. Linda Hristova

   Здравейте! За съжаление тази котка беше от лимитирана серия и вече не е налична. Възможно е да я имаме пак, но засега не можем да се ангажираме.
   На мейла, с когото сте се регистрирал за този коментар, ви изпратихме отговор за наличните в момента варианти и условията за доставка. Ще се радваме да сме полезни!

 3. Мила

  Здравейте искам да ви попитам продават ли се котките поотделно и ако да каква е цената?

  1. Linda Hristova

   Здравейте,
   За актуални наличности и цени, моля свържете с нас на 0888995818.

 1. Изящен подарък - балерина

  […] повод и такива с хубаво послание. Вижте ще статиите: КОТКА – оригинален подарък за жена и за дом, Подарък за специален повод – екзотичен жерав, […]

 2. Котките аксесоар за дома и подарък

  […] за символиката, която тази пластика носи в статията ни КОТКА – оригинален подарък за жена и за дом. Не е случайно, че фигурките на котки в различни пози […]

 3. Закачливи статуетки котки за подарък за жена

  […] Разказвали сме ви за символиката на котката в статията “Статуетка на КОТКА –оригинален подарък за жена и з… […]

 4. Екзотичен подарък за сватба

  […] е много подходяща за сватбен подарък. Вижте тези идеи тук и тук. Както и едно интереснoо предложение тук, което е […]

 5. Колекцията Закачливи котета или още няколко идеи за подарък около темата КОТКА

  […] В магазин за подаръци Gifts много сме споделяли за нейната символика и сме ви показвали различни варианти – например тук и […]

 6. Идеи за подарък за нов дом 3 – предложения с хубаво послание

  […] тази статия сме разказвали за положителната символика на котката […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>