Бикът – интересен подарък за мъж

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Пластиката-Бик е оригинална и не се намира често, но е хубаво да я имате предвид, когато искате да направите подарък на мъж за юбилей, годишнина или друг специален повод. Тази пластика има богато символно значение и определено е нестандартно предложение.

Дървена пластика на бик от магазин за подаръци Gifts.

Тази дървена пластика на бик е красива и оригинална. Хубав подарък е, защото носи послание за сила и успех.

Понякога, особено за специален повод, ни е трудно да изберем подходящ подарък за мъж – в тези случай е добра идея да се спрем на нещо с интересна и положителна символика, което е оригинално и ще остане хубав спомен.

Бикът се свързва с мъжката сила, с мъжкото начало в природата, силата и успеха. Символ е на овладяването на земните и природните сили, и на плодородието. Вярва се, че бикът притежава изключителна способност да побеждава злото. Всичко това го прави прекрасен подарък за мъж, на кого искате да пожелаете здраве, успех и преодоляване на всяка трудност.

В магазин за подаръци Gifts имаме и други идеи за оригинален подарък с хубава символика като пластика на Кон, подходяща за мъж или за дама, както и Котката, подходяща за подарък на жена или за семейство. Следете нашите идеи във Facebook или в G+ и ни посетете в магазина в София, на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.