«

»

Артистични аксесоари в сребърно за подарък за жена

Наскоро ви показахме няколко чудесни аксесоари в златно, които се връщат на мода.
Днес искаме да се спрем на среброто и да представим една нова колекция от аксесоари в магазин за подаръци Gifts, които са изключително подходящи за подарък за жена.

Когато избирате подарък за дама, е хубаво да познавате стила на дома й и да имате представа какво би подхождало. Ако сте затруднени, е добре да изберете за подарък аксесоар, който би подхождал на почти все тип интериор. Има предмети, които биха отивали както на модерно, така и на класическо обзавеждане. От друга страна те са красиви и елегантни и биха се харесали на жена.

Метална фруктиера и нарове от магазин за подаръци Gifts

Металната фруктиера (35 см) е елегантен аксесоар за дома и се съчетава красиво с тези нарове за декорация

Фруктиерата е направена от полиран инокс. Този метал присъства на много места в домовете ни и се съчетава добре с дърво и стъкло. Кръглата фруктиера ще бъде един изискан подарък за дама със стил. Тя се съчетава много хубаво с наровете в пастелен цвят с метална декорация. Те са направени от керамика, но са полирани и блясъкът им допълва фруктиерата. Нарът става все по-популярен плод за декорация. Освен това е подходящ за подарък, защото символизира щастие.

Ваза с геометрични фигури и ваза в нетрадиционна форма - оригинални идеи за подарък за жена от магазин Gifts

Двете вази са функционални и са подходящи за дом или за офис.

Високата ваза с разчупена форма е от специално обработен порцелан. Тя съчетава в себе си едновременно геометрични форми с неправилни линии. Това я прави артистична и много подходяща за подарък на дама, която харесва нестандартите неща. Тази ваза е напълно функционална, но дори и без цветя изглежда красиво.

Малката ваза в черна дървена рамка е също нетрадиционен аксесоар и ще се превърне в интересен акцент в един съвременен дом. Формата й напомня охлюв или лебед – изглежда повече като пластика, отколкото като обикновена ваза. Тя е елегантна и ще бъде подходяща декорация и за офис. В този смисъл е хубав подарък за дама, която харесва елегантните неща.

В новата колекция аксесоари в сребърно на магазин за подаръци Gifts има и други оригинални идеи за подарък. Посетете ни в магазина в София на ул. Солунска 32, за да ги разгледате!

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

1 ping

  1. Сребърни аксесоари за дома и за подарък за дама

    […] време ви показахме няколко предмети от колекцията аксесоари за дома в сребърно на магазин за подаръци Gifts, днес искаме да продължим тази тема с няколко красиви […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>