Артистични аксесоари в сребърно за подарък за жена

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Наскоро ви показахме няколко чудесни аксесоари в златно, които се връщат на мода.
Днес искаме да се спрем на среброто и да представим една нова колекция от аксесоари в магазин за подаръци Gifts, които са изключително подходящи за подарък за жена.

Когато избирате подарък за дама, е хубаво да познавате стила на дома й и да имате представа какво би подхождало. Ако сте затруднени, е добре да изберете за подарък аксесоар, който би подхождал на почти все тип интериор. Има предмети, които биха отивали както на модерно, така и на класическо обзавеждане. От друга страна те са красиви и елегантни и биха се харесали на жена.

Метална фруктиера и нарове от магазин за подаръци Gifts

Металната фруктиера (35 см) е елегантен аксесоар за дома и се съчетава красиво с тези нарове за декорация

Фруктиерата е направена от полиран инокс. Този метал присъства на много места в домовете ни и се съчетава добре с дърво и стъкло. Кръглата фруктиера ще бъде един изискан подарък за дама със стил. Тя се съчетава много хубаво с наровете в пастелен цвят с метална декорация. Те са направени от керамика, но са полирани и блясъкът им допълва фруктиерата. Нарът става все по-популярен плод за декорация. Освен това е подходящ за подарък, защото символизира щастие.

Ваза с геометрични фигури и ваза в нетрадиционна форма - оригинални идеи за подарък за жена от магазин Gifts

Двете вази са функционални и са подходящи за дом или за офис.

Високата ваза с разчупена форма е от специално обработен порцелан. Тя съчетава в себе си едновременно геометрични форми с неправилни линии. Това я прави артистична и много подходяща за подарък на дама, която харесва нестандартите неща. Тази ваза е напълно функционална, но дори и без цветя изглежда красиво.

Малката ваза в черна дървена рамка е също нетрадиционен аксесоар и ще се превърне в интересен акцент в един съвременен дом. Формата й напомня охлюв или лебед – изглежда повече като пластика, отколкото като обикновена ваза. Тя е елегантна и ще бъде подходяща декорация и за офис. В този смисъл е хубав подарък за дама, която харесва елегантните неща.

В новата колекция аксесоари в сребърно на магазин за подаръци Gifts има и други оригинални идеи за подарък. Посетете ни в магазина в София на ул. Солунска 32, за да ги разгледате!

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] време ви показахме няколко предмети от колекцията аксесоари за дома в сребърно на магазин за подаръци Gifts, днес искаме да продължим тази тема с няколко красиви […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.