Оригинални предмети от дърво

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Асесоарите от дърво създават особено уютна и приятна атмосфера в дома. Те са предпочитани от много хора и са хубава идея за подарък. В магазин за подаръци Gifts се стараем да подбираме оригинални колекции от дърво, които да са нетрадиционни като изработка и форма. Отличен пример е тази колекция от дървени аксесоари за дома. Те са много подходящи и за подарък за жена.

Тези аксесоари са направени от преплетени дървени нишки. Изработват се ръчно на принципа на изделията от ратан, но са по – твърди и нишките са кръгли. Предметите, изработени по този начин, са устойчиви и спокойно могат да се мият. Тази колекция е много артистична е, никой друг няма да подари нещо подобно и определено ще остане хубав спомен. Предметите, които ви представяме тук, са интересни и всеки сам по себе си може да се превърне в отличен акцент.

Дървени аксесоари - ананас-кутия, чаша-свещник и фруктиера от магазин за подараци Gifts

Тези артистични дървени аксесоари за дома ще бъдат запомнящ се подарък за дама.

Фруктиерата е голяма, с класическа кръгла форма. Това я прави много подходяща за кръгла маса. Ако масата е от стъкло ще се получи красив контраст на материите.

Странните гигантски чаши за чай са закачката в тази колекция от дървени аксесоари. Те могат да се използват като свещник, като съд за ароматни цветя, като кашпа за малка саксия цветя или като нестандартна ваза за сухи цветя. Ако поднесете чашата като подарък на дама, можете да сложите вътре пакетче плодов чай, за да продължите чаената тема. Остават само опаковка и картичка, а в магазин за подаръци Gifts лесно ще се погрижим за това!

Най-интересният предмет от тази колекция е ананасът. Той се отваря и затваря с метална закопчалка. В този артистичен съд можете да приберете лакомства – изненади. Но особено подходящ е за шалчета или други по-едри аксесоари, като дървени гривни и други такива бижута. Всичко ще е прибрано, но едновременно с това ще виждате с какво разполагате. Затова този ананас е отличен подарък за суетна дама.

В магазин за подаръци Gifts сме подбрали още много интересни колекции аксесоари за дома от дърво и други материали. За да следите новите ни продукти станете фен на страницата ни във facebook – на адрес https://www.facebook.com/giftswithlovebg, абонирайте се за новините към сайта или минавайте по-често през магазина ни в София, на ул. Солунска 32. Ще ви изненадаме приятно!

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

3 споменавания

  1. […] не ни достигат идеи. Наскоро ви показахме една серия подаръци за жена в екзотичен стил, в която основният материал е дървото. Днес искаме да […]

  2. […] някои от артистичните ни предложения за аксесоари от дърво или от инокс. Всички те също са подходящи за подарък на […]

  3. […] ли сме ви и други аксесоари от дърво като плетената фруктиера с кутията ананас или оригиналната фруктиера лодка. Такива идеи можете […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.