Подарък за мъж – 5 полезни идеи

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Трябва да купите подарък за мъж? Не зависимо дали го познавате добре или не толкова – ето няколко идеи, които ще ви помогнат да се спрете на най-добрия вариант. Разбира се, много по-лесно е, ако познавате човека, ако сте близки или ако вече е споменавал какво иска. Но следващите идеи за подарък ще са ви от полза във всички случаи:

Идея за подарък за мъж - метален мотор

Метален мотор от магазин за подаръци Gifts

Оригинален подарък, ако мъжът пуши – Независимо, че пушенето е лош навик, когато правите подарък е добре да се съобразявате преди всичко с човека, на когото искате да подарите. И така ако мъжът пуши, подходящи са всички предмети, свързани с това хоби: пури, екзотични цигари, аксесоари за пури и любимото ни – наргиле! Наргилето е хубав подарък, защото не се асоциира директно с лошия навик, създава нова емоция и е възможност приятелите да се съберат заедно. Този подарък за мъж няма нужда от допълнения – съчетайте го само с хубав тютюн за наргиле. Хората имат все по-малко удоволствия – нека да се поглезим!

Оригинален подарък, ако мъжът пие – Да, в магазин Gifts мислим за всички пороци! И все пак алкохолните подаръци отдавна не ни карат да се изчервяваме. Освен бутилка с любимо питие, тук имате много разнообразни възможности като стойка за бутилка; комплект тапа, отварачка и пръстен за вино; декантер за вино (може да е с ръчно правен сребърен обков, ако поводът е по-специален); чаши за любимата напитка; оригинална стойка за бутилка ракия с чаши. Има още много предложения по темата.

Подарък за мъж, ако е ценител – Имате голяма свобода и избор от красиви подаръци – може да е екзотична фигура, като е важно да съобразите значението й, така че да носи положителна символика – може да видите материала ни „6 идеи за подаръци с хубава символика”; пластика, например красива женска фигура (пак казвам, ако мъжът е ценител); предмет, свързан с някаква негова страст – кораб, мотор (метален, 25 см, не истински, освен ако можете да си го позволите, тогава истински е по-добре).За още идеи по тази тема можете да видите статията ни Подаръци за момчета със страст.

Подарък за мъж, ако можете да се пошегувате – Трябва да познавате сравнително добре човека, за да не преминете тънката граница между шега и подигравка. Няколко идеи са – Баба Яга, която се смее зловещо, дървен пенис отварачка (ако може те да стигнете толкова далече), пепелник с череп, секси зарчета, прасе –касичка. Виж „Как да се пошегуваме с подаръка”

Подарък за мъж, свързан с работата му – Естествено, ако е монтьор не се очаква да му подарите гаечен ключ, но работа ще свършат всички предмети, символизиращи работата му, или пък такива, които може да остави там и да са му полезни – поставка за химикалка, настолен часовник, рамка за снимка. Ако обича сладко – защо да не му подарите дървено ковчеже, в което да скриете малко бонбони, няма да има опасност някой да му ги краде, докато не внимава.

Обмислите тези идеи, а още поне два пъти по толкова ще ви предложим в магазин за подаръци Gifts, София, ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 коментар

2 споменавания

  1. Направо ми се прииска да имам това моторче, толкова добре е излезнало на снимката 🙂

  1. […] Добре е да имате предвид, че наргилето е и един от подходящите подаръци за мъж Подарък за мъж – 5 полезни идеи. […]

  2. […] идеи за подарък за мъж можете да разгледате статията „Подарък за мъж 5 полезни идеи“.Посетете ни и на място в магазин за подаръци Gifts, в […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.