Кошнички и поставки за Великденските яйца

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Кошничката с яйца за Великден е един от най-важните предмети за празника. В нея ще поставите боядисаните яйца на масата, но тя също така е и за украса или оригинален подарък, когато занесете великденски яйца на приятелите си.

Практично е да не подреждате всички яйца в един съд. Дори и на великденската трапеза те могат да са няколко по-малки. Така ще е по-красиво и удобно за хората. Вариантите на великденски кошници за яйца са много разнообразни. Ето някои от любимите ни в магазин за подаръци Gifts.

Поставки за великденски яйца от магазин за подаръци Gifts

Тези поставки за яйца са много подходящи, ако искате да подредите по-малко яйца.

Керамичните кошнички са много красиви. Тези на снимката са изработени от лек порцелан. Цветовете им греят. Дори яйца боядисани само в един цвят ще изглеждат много искрящи в такава поставка.

Порцеланова кокошка за великденски яйца

Тази пъстра кокошка за великденски яйца може да се използва и като ваза за цветя с по-къси дръжки. Тя е великолепен подарък!

Оригинална е и порцелановата кокошка за яйца. Тя може да се напълни с малки шоколадови яйца и ще стане прекрасен подарък, ако ходите на гости на близък човек на Великден.

Красиви и весели кошнички за великденски яйца от магазин за подаръци Gifts

Тези кошнички за великденски яйца ще са и прекрасна украса за масата

Освен весели, тези кошнички са и много практични – веднага се превръщат в красива украса за масата и са от мека материя – няма нужда да слагане снопове трева на дъното.

Кошнички за Великденски яйца със зайчета от магазин за подаръци Gifts

Тези кошнички също ще седят хубаво на Великденската маса и са много оригинални за подарък.

В същия стил са и тази кошнички за великденски яйца. Зайчето е един от символите на Великден, а и децата много ще ги харесат.

Кошнички за Великденска украса и яйца от магазин за подаръци Gifts

Плетени кошници с цветна украса - устойчиви са и подходящи за много яйца.

Малко ретро и много красиви са плетените кошници за яйца. Спрете се на по-голям или на по-малък вариант в зависимост от количеството яйца. Трябва да са застлани с повече „трева” или цветна слама, която ще допълни вида им.

Разнообразни керамични и порцеланови поставки подходящи за едно Великденско яйце.

Единичните поставки за яйца са красава Великденска украса, но могат да се използват през цялата година.

Традицията повелява на всеки гост прекрачил прага на дома ви на Великден да се подари яйце. Ако гостът е по-специален може да поставите яйцето в индивидуална поставка. Има разнообразие от модели – по-закачливи с животинки например пиленце, патенце или зайче или по-елегантни от ръчно рисувана керамика във формата на красиво цвете. Тези поставки са много подходящи, за да съхраните първото червено яйце до следващия Великден както е обичая. Зависи от модела на поставката, но някои са удобни и за всекидневна употреба – колко хубава е закуската с рохко сварено яйце!

Още идеи за Великденска украса можете да разгледате в статията ни Великденска украса за настроение или за подарък и ако ни посетите в магазин за подаръци Gifts в София, на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

2 споменавания

  1. […] « Кошнички и поставки за Великденските яйца […]

  2. […] Кошница – За яйцата – разбира се! Кошницата за Великденски яйца е наистина задължителна. Много различни модели за вдъхновение можете да разгледате и в тази статия. […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.