Великденска украса за настроение или за подарък

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Пролетта ни разбужда с хубаво време, около Цветница пролетното почистване е свършено, а градините и балконите ни се подготвят за летния сезон. Идва Великден, мислим за козунаци и боядисване на яйца. А най-големите ентусиасти – ще украсим домовете си с Великденска украса! Какво пък – сега е момента къщите ни да потънат в пролетни цветове – жълто, бяло, лилаво, розово и тревисто зелено. В магазин за подаръци Gifts имаме весели предложения за Великденска украса, разгледайте част от тях тук и почерпете вдъхновение!

Семейство Великденски зайци - забавна украса за празника от магазин за подаръци Gifts

Зайците са традиционна украса за Великден. Тези са в ярки цветове и са направени от естествени материали. Ще се превърнат в цветен акцент

Украсата за Великден е цветна и създава хубаво настроение. Зайчетата са весели и ще се бъдат свежо допълнение на масата или някъде из хола ви. Тази пъстра украса няма да остане незабелязана!

Кокошка и кошничка от плат за великденските яйца от магазин за подаръци Gifts

Тази кошничка с две пчелички отстрани е достатъчна за 15 яйца. Тъй като е от плат, няма нужада слагате допълнително трева. Можете да допълните Великденската украса с веселата кокошка в зелено и жълто

За Великден традиционно се украсява трапезата. Една артистична кокошка в зелено и с крила от плат ще оживи масата. Можете да я поставите до яйцата. А нежната кошничка в жълто или оранжево с пчелички отстрани е прекрасно място, в което да ги подредите. Такава кошничка, пълна с най-хубавите ви боядисани яйце или с шоколадови яйца за децата, може те да поднесете и за подарък, ако ходите на гости за Великден.

С тази цел са много подходящи и керамичните кошнички и поставки за яйца.

Цветни порцеланови поставки за едно или няколко яйца от магазин за подаръци Gifts

Тези порцеланови поставки за яйца ще поберат по-малко от великденските яйца, но пък са много подходящи за подарък и ще грейнат на Великденската трапеза.

Тези красиви съдове са подходящи за по-малко яйца. Цветовете им са ярки и пролетни – ще стоят много красиво върху бяла покривка на масата. Малкото керамично пиленце и изящната кошничка за едно яйце също са много подходящи за подарък за Великден, ако ходите на гости. Те могат да се използват и като прекрасна поставка за първото червено яйце, което се пази до следващия Великден.

Саксиите като черупки от яйца са много подходяща украся за Великден.

Живи или от хратия цветята са прекрасна декорация за Великден. А тези саксии като черупки от яйца ще допълнят идеята.

Тези саксии – черупки от яйца също са прекрасна Великденска украса за всеки дом. Може да посадите пролетни цветя в тях и след празника да ги изнесете на балкона или в градината.

Великденската украса ще обсипе дома ви с нежни цветове! В допълнение към артистичните кошнички, зайчета или пиленца от плат, може те да добавите цветя от хартия в лилаво и жълто. Усещането за празник ще бъде несравнимо.

В магазин за подаръци Gifts имаме още много хубави предложения за Великденска украса, които ще споделяме с вас. Посетете ни и на място в София, на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

1 споменаване

  1. […] « Великденска украса за настроение или за подарък […]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.