Игрите – оригинален подарък за мъж

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Когато се чудим какво да подарим на мъж, струва си да обмислим идеята за някаква игра. Може да е запален по нея или да е нещо ново, с което да експериментирате. В магазин за подаръци Gifts имаме няколко предложения за игри с чудесни аксесоари за тях.

Игрите са хубава идея за подарък, защото са повод хората да се събират заедно и да общуват. Така могат да се запълнят приятно вечерите, които някак незаслужено сме отдали на телевизията.

Игра покер за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Покерът е интересна игра за запалени играчи

Сет за покер – не искаме да насърчаваме хазарта, но това си е една забавна страст. Хубав покер сет ще се хареса на всеки истински мъж, на когото го подарите.

Барбут или Генерал – това са забавни игри, които могат да се играят с този прекрасен дървен комплект зарове за игра. Те са малко позабравени, но пробвате ли веднъж ще откриете колко са интересни. В магазин за подаръци Gifts сме обобщили най-популярните правила за игра на Барбут и на Генерал в тази статия: Как да направим хубава игра на Барбут или Генерал

Малка и голяма кутия с по пет дървени зара от магазин за подаръци Gifts

Тези зарове са страхотен подарък. Особено след като знаете как да играете интересни игри с тях!

Табла, шах – това са други класически игри. Оригинален шах или красива табла за подарък ще зарадват всеки ценител. Вариантите за шахове и табли са много.

Има закачливи модели като този, при който фигурките за шаха са малки чашки, така че всяка взета фигура на противника ще бъде освежаващ шот за вас. Има и елегантни дървени сетове за табла и шах от полирано дърво с украса от седеф, които са достоен подарък за годишнина или юбилей.

Табла и шах за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Таблата и шахът са забавни и интересни игри за дома. Този вариант е много красив подарък, подходящ за важен празник.

Монополи, дама или скрабъл – можете да помислите и за такава игра – важното е да изненадате и да създадете положителна емоция за човека, на когото ще я подарите.

Ако имате нужда от идеи за подаръци за мъж разгледате и други предложения в категорията Подаръци за мъж или ни посетете в магазин за подаръци Gifts в София, на ул. Солунска 32.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

3 споменавания

  1. […] Освен това ще е покана да споделите много игри заедно! Още идеи за игри, подходящи за подарък за мъж, можете да…. Покерът е интересна игра за запалени […]

  2. […] ви е интересна вижте оригналите ни предложения за игри и още няколко подаръци за момчета със […]

  3. […] Игрите, така или иначе са интересна идея за подарък на мъж. Ето тук може да видите още няколко удачни предложения. […]

  Вашият коментар

  Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.