«

»

Игрите – оригинален подарък за мъж

Когато се чудим какво да подарим на мъж, струва си да обмислим идеята за някаква игра. Може да е запален по нея или да е нещо ново, с което да експериментирате. В магазин за подаръци Gifts имаме няколко предложения за игри с чудесни аксесоари за тях.

Игрите са хубава идея за подарък, защото са повод хората да се събират заедно и да общуват. Така могат да се запълнят приятно вечерите, които някак незаслужено сме отдали на телевизията.

Игра покер за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Покерът е интересна игра за запалени играчи

Сет за покер – не искаме да насърчаваме хазарта, но това си е една забавна страст. Хубав покер сет ще се хареса на всеки истински мъж, на когото го подарите.

Барбут или Генерал – това са забавни игри, които могат да се играят с този прекрасен дървен комплект зарове за игра. Те са малко позабравени, но пробвате ли веднъж ще откриете колко са интересни. В магазин за подаръци Gifts сме обобщили най-популярните правила за игра на Барбут и на Генерал в тази статия: Как да направим хубава игра на Барбут или Генерал

Малка и голяма кутия с по пет дървени зара от магазин за подаръци Gifts

Тези зарове са страхотен подарък. Особено след като знаете как да играете интересни игри с тях!

Табла, шах – това са други класически игри. Оригинален шах или красива табла за подарък ще зарадват всеки ценител. Вариантите за шахове и табли са много.

Има закачливи модели като този, при който фигурките за шаха са малки чашки, така че всяка взета фигура на противника ще бъде освежаващ шот за вас. Има и елегантни дървени сетове за табла и шах от полирано дърво с украса от седеф, които са достоен подарък за годишнина или юбилей.

Табла и шах за подарък за мъж от магазин за подаръци Gifts

Таблата и шахът са забавни и интересни игри за дома. Този вариант е много красив подарък, подходящ за важен празник.

Монополи, дама или скрабъл – можете да помислите и за такава игра – важното е да изненадате и да създадете положителна емоция за човека, на когото ще я подарите.

Ако имате нужда от идеи за подаръци за мъж разгледате и други предложения в категорията Подаръци за мъж или ни посетете в магазин за подаръци Gifts в София, на ул. Солунска 32.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

3 pings

  1. Подаръци за момчета и мъже

    […] Освен това ще е покана да споделите много игри заедно! Още идеи за игри, подходящи за подарък за мъж, можете да…. Покерът е интересна игра за запалени […]

  2. Подаръци свързани с виното и други пороци

    […] ви е интересна вижте оригналите ни предложения за игри и още няколко подаръци за момчета със […]

  3. Весел подарък за мъж

    […] Игрите, така или иначе са интересна идея за подарък на мъж. Ето тук може да видите още няколко удачни предложения. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>