«

»

Коледна торбичка с късмети за подарък

Наскоро ви показахме как да направите сами оригинална картичка от естествени материали. В тази статия ще ви покажем как да направите торбичка с късмети.

Ръчно правена торбичка с късмети от естествени материали

Торбичките с късмети са приятна изненада и подходящ подарък и за мъж и за жена

В тази торбичка се преплитат няколко хубави традиции в нова форма. Може да подарите такива на гостите си на празничната вечеря като сложите различни късмети вътре.

Можете да украсите коледната елхата с тях и така ще имате оригинална украса от естествени материали.

Тези торбички са подходящ подарък за всички хора, които ще срещнете около празниците изненадващо, както и за малки подаръци за колегите ви или учителките на децата ви.

Макар и вдъхновени от Коледа те са интересен малък подарък и за други поводи – винаги, когато искате да пожелаете здраве или късмет.

В следващото видео Пепина ще ви покаже как да направите торбичката с късмети сами. Тя ще ви обясни и символиката елементите от торбичката. А ако ви трябват повече или не разполагате с достатъчно време ще ги намерите и в магазин за подаръци Gifts.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

2 comments

2 pings

 1. Гергана

  Здравейте,
  Харесват ми торбичките от зебло, които правите.
  Предстои ми сватба и по този повод ще ми трябват около 50-60 бр. такива.
  Изпълнявате ли подобни поръчки и каква би била цената им.
  Благодаря предварително!

  1. Linda Hristova

   Здравейте Гергана,
   Благодаря за оценката! Да, можем да направим по поръчка. За да ви изготвим оферта, моля свържете се с нас на телефон – 0888995818

 1. Как да направим коледен венец или клонче за украса

  […] « Коледна торбичка с късмети за подарък […]

 2. Малки подаръци за специален повод

  […] след вечерята. Наскоро ви показахме как да направите торбички с късмети и сами, а ако не разполагате с време – има ги и в […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>