«

»

Фруктиера – лодка

Фруктиерата – лодка е един оригинален аксесоара за дома и същевременно интересен подарък за дама. Разгледайте това предложение и си помислете за разнообразните му приложения!

Фруктиера за плодове от дърво под формата на ладия

Оригиналната фруктиера е впечатляваш подарък за дама.

Този артистичен предмет е направен от еластични дървени лайсни във формата на ладия. В колекцията има 3 размери, като този е най-големият и определено най-интересния вариант. Тъмното дърво придава изисканост на фруктиерата. Представете си я върху светъл под или ниска стъклена маса – ще стой много елегантно.

Приложенията на такъв съд са разнообразни. Разбира се, може да бъде класическа фруктиера. Също така е красива, напълнена със сухи цветя. Поставете в нея гладки бели камъни и засилете енергийното поле на някоя зона в дома ви, в която трябва да се наблегне на елемента земя по Фън Шуй – например в трапезарията.

Заради материала, от който е направена, фруктиерата-ладия може да бъде поставена и в градината. Дръжте в нея вестници и списания, за да са ви под ръка.

Красив и интересен предмет, тя ще бъде ефектен подарък за дама. Достатъчно е да обича дома си и артистичните аксесоари.

Разгледайте и другите ни идеи за подарък за жена, като и предложенията в категорията Аксесоари за дома. Ще ви изненадаме приятно и в магазин за подаръци Gifts, на ул. Солунска 32.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>