«

»

Закачлив подарък за Св. Валентин

Денят на влюбените е забавен празник и въпреки че е част от католическите обичаи, в България го празнуваме с голямо удоволствие. Какво пък? Това е още един повод да изразим любовта си!

Няма нужда да гледаме на нещата прекалено сериозно. Ежедневието ни и без това е такова. Свети Валентин е време да се повеселим и да се радваме на любовта си.

Ако имате скрити чувства към някого, този ден ви дава възможност да ги разкриете. Това може да стане по закачливо-романтичен начин, като му подарите плюшено червено сърце.

В магазин за подаръци Gifts имаме най-различни варианти – музикални, розови и червени, с различни размери. Всички са направени от фин плюш и ще са много подходящи за гушкане.

Две червени, плюшени сърца - чаровен подарък за влюбени

Тези плюшени сърца са малко по-нестандартни! Хубава идея да изразите чувствата си за празника на влюбените

Червеното плюшено сърце се е превърнало в един от символите на Деня на влюбените, така че никога не е изтъркано да подарите такъв подарък на любимия човек. Захаросаните емоции и горещите страсти са съвсем подходящи за празника! Затова и подаръците може да са сладки и закачливи.

Интересен вариант е някоя симпатична плюшена играчка, която ви напомня за любимия човек или асоциирате себе си с нея.

Закачлив подарък за влюбени за Св. Валентин

Чаровна жаба - принцеса, която само чака да бъде целуната, за да дари принца с любовта си

Може би жабката е вашият принц или принцеса? Не я подценявайте – никога не се знае какво ще се случи, когато я целунете!

Или пък любовта ви е голяма и нежна, като на този сладък мечо?

Мече за подарък за влюбени

Този плюшен мечок е много сладък - ще бъде голяма изненада за някоя дама

Когато се появите пред любимата с такава изненада със сигурност ще разтопите сърцето й, защото играчката е сладка и ще направи празника незабравим!

Има толкова сладки плюшени играчки, че биха размекнали чувствата и на най-сериозните! Кога, ако не на Свети Валентин, ще ни се отдаде възможност да подарим такъв закачлив и разтапяш подарък за влюбени?

Еднорог, мече и голямо розово сърце от магазин за подаръци Gifts

Еднорог, розово плюшено мече и голямо сърце в бонбонен цвят - Св. Валентин е романтичен празник, но можем да си позволим и по-закачливи подаръци

Ако тези предложения ви се струват твърде закачливи, то вижте и нашите идеи за елегантни и романтични подаръци за Деня на влюбените.

И да не забравяме – най-важно е да сме влюбени, да обичаме и да се чувстваме обичани. Иначе съществуват толкова много хубави начини да изразим любовта си! В магазин за подаръци Gifts имаме още много идеи за оригинални подаръци за влюбени – заповядайте в магазина ни в София, на ул. Солунска 32, за да ги разгледате!

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

2 comments

2 pings

 1. Svetoslav

  Zdraveite, interesuvam se ot plushenata jaba ako moje malko poveche informaci i dali e vuzmojno da q polucha sus kurier ?

  1. Linda Hristova

   Здравейте, Благодаря интереса! Имаме тази жаба в момента. Може да поръчате и да направим доставка с куриер. Изпратили сме ви по мейл пълната информация. За поръчки и бърза информация можете да се обаждате на телефон 0888995818.

 1. Дяволит подарък за Св. Валентин за него или за нея

  […] « Закачлив подарък за Св. Валентин […]

 2. Плюшена играчка за Св. Валентин

  […] те да видите още тематични предложения в статията ни “Закачлив подарък за Св. Валентин”. Посетете ни и в магазина ни в София, на ул. Солунска […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>