Оригинални саксии за дома или за подарък

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Всяка градина или дори малък балкон може лесно да се освежи с по-интересни саксии. В магазин за подаръци Gifts сме подбрали оригинална колекция от саксии за дома или градината. Те са много подходящи и за подарък. Запалените цветари веднага ще преценят какво растение е най-подходящо да се засади във всяка от тях. Но дори да не сте виртуоз в градинарството, тези предложения ще ви вдъхновят. Те са толкова нестандартни, че и само мушкато да засадите в някоя от тях – пак ще бъде хубаво.

магазин за подаръци Gifts

Понякога все пак се случва "да цъфнат" налъмите! Но тези изглеждат добре и определено ще внесат разнообразие в градината!

Каквото и непретенциозно растение да посадите в тези чепици – саксии, няма да сбъркате! Те са интересни и ярки, превръщат се в акцент и дори обикновена трева ще изглежда великолепно в тях. Поставете ги на необичайно място за обувки – например на маса или на перваза на прозореца – ще привлечете погледите.

Саксия от дърво във формата на каручка от магазин за подаръци Gifts

Саксиите от дърво са ненатрапчиви и едновременно с това - с оригинални форми. В тази каручка може да се посади и по-голямо цвете или дърво.

Саксиите от серията на дървената каручка са подходящи за градина или по-голяма тераса. Те разнообразяват градината без да са прекалено натрапчиви и тъй като са от дърво, допълват естествено обстановката. По-големите, като каручката на снимката, са подходящи за някое растение, което изнасяте през лятото, но трябва да приберете през зимата.

Две саксии като старовремески къщи от магазин за подаръци Gifts

Ето още една оригинална идея за саксии, с която можете да изненадате някой.

Репликата на традиционните български къщи са прекрасни засадени с мушката, нали така? Биха стояли страхотно в градината или на перваза на прозорец. Ще внесат уют и атмосфера.

Две саксии от ръчно рисувана керамика в жълто и зелено и украса с геометрични фигури магазин за подаръци Gifts

От различните колекции саксии от рисувана керамика на магазин за подаръци Gifts със сигурност ще може да подберете тези, които да ви подхождат най-много.

Саксиите от рисувана керамика са разнообразни. Някой са с ярки шарки, други в нежни, романтични цветове или пък с геометрични форми. Лесно може да се подбере серия, която да ви подхожда. Когато се спрете на някой мотив, той може да се изработи в различни цветови комбинации и да се нарисува върху саксии с различни размери. Просто трябва да прецените от какво имате нужда и да си поръчате в магазин за подаръци Gifts.

Керамични саксии с фигурка жабка от магазин за подаръци Gifts

Саксиите с животни внасят разнообразие и ще освежат градината или балкона. В тях има малко закачка и са хубава идея и за подарък.

Тези весели животинки ще оживят градината и ще се превърнат в атракция. Седят много хубаво почти навсякъде. Може да се допълнят в фигурки от керамика от същата колекция. Но и тук като при всяко нещо е важен балансът и не бива да се прекалява.

В сезона на градините и балконите, в магазин за подаръци Gifts няма да спираме да откриваме и нови оригинални предложения за цветята и градината. Почерпете вдъхновение от тях и скоро светът ще стане по-красив.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.