Красив подарък за жена от дърво

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Дървените аксесоари за дома са красиви и уютни. В зависимост от предназначението си, те са удачен подарък за дама, когато искате да подарите нещо оригинално и функционално. Възможностите са много – можете да се спрете на практични аксесоари в сафари стил, предмети от дърво с нетрадиционна изработка или интересна пластика като котката. Дървото се съчетава лесно с различна обстановка, предметите носят артистичност и почти винаги са ръчно изработени. Ето няколко предложения, които заслужават внимание, когато търсите подарък за жена.

Кутия от дърво, рамка за снимка и пепелник от магазин за подаръци Gifts

Тези дървени аксесоари са красиви и практични за подарък за дама.

Дървената рамка за снимка е романтичен аксесоар. Ако такъв подарък бъде поднесен с снимка или послание в рамката – ще се постигне много добър ефект. С подходяща снимка лесно ще се сдобиете като я изтеглите от facebook профила на вашата приятелка и се спрете на някой любим момент, или важна емоция за нея. Друг вариант е да изберете хубаво послание, което може да се напише на пергамент. Поставете го в рамката и ще постигнете желания ефект. Този подарък е подходящ и за офис, защото стой красиво на бюро.

Дървена кутия за бижута – това е класически вариант за подарък за дама. Не само е красива, тя е функционална, а винаги е полезно да имаш още едно място, на което са си подреждаш бижута и аксесоари. Такъв подарък можете да допълните, като сложите оригинално бижу вътре или нещо сладко и дребно за късмет – ключодържател, подкова или калинка от дърво.

Дървен пепелник с флорални орнаменти – ако вашата дама пуши, пепелникът е подходящ подарък. Този вариант е красив, функционален и ще се използва дълго време.

Предимството на дървените аксесоари за подарък е, че са оригинални и практични. Това са красиви предмети, които можете да съчетавате един с друг. Те излъчват уют и придават артистичност в дома. В магазин за подаръци Gifts не спираме да разнообразяваме колекциите си с дървени аксесоари и наистина можем да ви изненадаме с предложения. Заповядайте на ул. Солунска 32 и ни следете във Facebook и G+.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.