«

»

Красив подарък за жена от дърво

Дървените аксесоари за дома са красиви и уютни. В зависимост от предназначението си, те са удачен подарък за дама, когато искате да подарите нещо оригинално и функционално. Възможностите са много – можете да се спрете на практични аксесоари в сафари стил, предмети от дърво с нетрадиционна изработка или интересна пластика като котката. Дървото се съчетава лесно с различна обстановка, предметите носят артистичност и почти винаги са ръчно изработени. Ето няколко предложения, които заслужават внимание, когато търсите подарък за жена.

Кутия от дърво, рамка за снимка и пепелник от магазин за подаръци Gifts

Тези дървени аксесоари са красиви и практични за подарък за дама.

Дървената рамка за снимка е романтичен аксесоар. Ако такъв подарък бъде поднесен с снимка или послание в рамката – ще се постигне много добър ефект. С подходяща снимка лесно ще се сдобиете като я изтеглите от facebook профила на вашата приятелка и се спрете на някой любим момент, или важна емоция за нея. Друг вариант е да изберете хубаво послание, което може да се напише на пергамент. Поставете го в рамката и ще постигнете желания ефект. Този подарък е подходящ и за офис, защото стой красиво на бюро.

Дървена кутия за бижута – това е класически вариант за подарък за дама. Не само е красива, тя е функционална, а винаги е полезно да имаш още едно място, на което са си подреждаш бижута и аксесоари. Такъв подарък можете да допълните, като сложите оригинално бижу вътре или нещо сладко и дребно за късмет – ключодържател, подкова или калинка от дърво.

Дървен пепелник с флорални орнаменти – ако вашата дама пуши, пепелникът е подходящ подарък. Този вариант е красив, функционален и ще се използва дълго време.

Предимството на дървените аксесоари за подарък е, че са оригинални и практични. Това са красиви предмети, които можете да съчетавате един с друг. Те излъчват уют и придават артистичност в дома. В магазин за подаръци Gifts не спираме да разнообразяваме колекциите си с дървени аксесоари и наистина можем да ви изненадаме с предложения. Заповядайте на ул. Солунска 32 и ни следете във Facebook и G+.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>