Как да създадем романтична атмосфера

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Искате да зарадвате любимия си човек и да го накарате да се чувства специален? Има много поводи за това – Свети Валентин, годишнината от първата ви среща или друг важен за вас момент. Може те да създадете романтична обстановка и да разпалите страстите и без повод. Важното е да искате да зарадвате любимия си човек и да намерите най-подходящия начин да изразите любовта си.

В магазин за подаръци Gifts веднага се сещаме за няколко неща, които можете да направите. За някои от тях и ние можем да ви съдействаме, за останалите ще е нужно вашето въображение и любов. Сигурни сме, че ще се справите.

Създаването на романтична и по-специална атмосфера е изкуство, но водени от любовта всички сме творци!

Запалете свещи – Свещите са романтичен атрибут, за когото се сещаме веднага. Но странно защо повечето хора обикновено имат малко или никакви свещи вкъщи. Затова се подгответе. В магазин за подаръци Gifts имаме различни варианти за свещи – цветни и ароматни. Имайте предвид и времето на горене, за да не се окаже, че светлините започнат да гаснат във върховия момент. Внимавайте с пламъците, но тук правилото колкото повече, толкова повече – важи с пълна сила!

Вкусна изненада – Любовта на мъжа минава през стомаха му, но и не малко дами биха останали трогнати от вкусна изненада. Не е нужно да сте виртуози в кухнята. За да създадете романтична атмосфера трябват само няколко филийки от франзела намазани с вкусни неща, които не ядете всеки ден – хайвер, маслинена паста, сушени домати, патешки пастет. Тези храни са афродизиак и едновременно с това са леки (стига да не прекалявате) и са много подходящи за романтично похапване на пода.

Ароматни цветя – Използвайте смело тези романтични декорации. Това са изсушени листенца, които са ароматизирани допълнително с различни есенции. Разпръснете ги по пода, сложете ги във ваната (ако ще създавате романтична атмосфера в банята, която е нетрадиционно и много обещаво място) или украсете масата с тях. Те са красиви и не изискват никакви усилия от ваша страна. Ще вдъхнете романтична атмосфера и на най-обикновената закуска в събота сутрин, ако сложите между чашите с кафе шепа аромантини цветя. Понякога създаването на романтична атмосферта в ежеднението е по-лесно, от колкото предполагаме! В магазин за подаръци Gifts ще ви предложим ароматни цветя във всякакви цветове.

Две червени, плюшени сърца - чаровен подарък за влюбени

Тези плюшени сърца са малко по-нестандартни! Хубава идея да изразите чувствата си за празника на влюбените

Любовна бележка – имате дълго таени чувства? Или сте забравили да казвате „Обичам те!” Изразете емоциите си на хартия – по стария, традиционен начин, който е толкова затрогващ. Може те да изберете някоя от хубавите ръчно правени картички в магазин за подаръци Gifts или вие да направите такава. Важно е посланието и да не пестите думи в изразяването на любовта си.

Море от сърца – за тази идея ще ви трябва малко време и подготовка, но все пак не е трудно осъществима. Вземете средно дебела червена хартия, красиво се получава и с хартия тип тишу, каквато използваме в магазин Gifts за опаковане на подаръци, защото е лесна за разрязване. Сгънете листа на две през средата, после още на две и още веднъж, в зависимост от размера на листа и с ножица изрежете сърце. Така наведнъж ще получите няколко красиви сърца. Направете колкото искате и ги разпръснете навсякъде. Направете пътека от входната врата до мястото на изненадата, за да може любимият ви човек да намери лесно пътя до вас.

Романтичен подарък – в магазин за подаръци Gifts имаме няколко хубави идеи за подаръци за влюбени романтични и по-закачливи: Разгледайте ги и със сигурност ще намерите вдъхновение! И да не забавяме романтичното преживяване е най-хубавият подарък, който можем да си направим.

Споделете в ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.