«

»

3 идеи за оригинална коледна украса и декорация

Kоледа е време да се почувстваме празнично, да зарадваме близките си и да се опитаме да сме по-добри. Коледната украса, размяната на подаръците и веселите пламъчета в очите на хората ни карат да обичаме празника.

За да усетим по-лесно празничния дух и да се заредим с настроение трябва да преобразим дома си или офиса с подходяща коледна украса. Сега можем по детски да се порадваме на красиви и простички неща, на които не обръщаме внимание през останалото време на годината.

В магазин за подаръци Gifts ще ви предложим много оригинални идеи за подарък и коледна украса, ето няколко за вдъхновение:

Нетрадиционна коледна украса – бяла мечка.

Бяло мече с искряща козина нетрадиционна коледна украса

Бялото мече е весела и нетрадиционна коледна украса, която ще зарадва близките ви.

Това мече не е от най- популярните символи на Коледа (като изключим рекламите на Coca-Cola, разбира се!), но то ще придаде индивидуалност на украсата. Подхожда добре и на по-изчистен интериор, допълва се прекрасно с традиционната коледна декорация. Подходящо е и за подарък, тъй като е оригинално и забавно. Козината му искри като заскрежена на светлината и ще отразява прекрасно отблясъците от коледните лампички.

Коледна украса от естествени материали

Снежните човеци са оригинална коледна украса

Снежковците на ски са хубаво допълнение към коледната украса

Тази снежковци на ски са направени от естествени материали – тялото им е от памук, шапките от клони, а обувките от зебло. На своите ски изглеждат почти като живи! Те са малък аксесоар, който можете да поставите под елхата. А защо не и да ги наредите по масата, за да допълнят украсата на коледната вечеря.

Украса за елха и коледна декорация от плат – все повече ни се иска да се връщаме към естествените материали и традиционните начини за украсяване. Това съвсем не означава, че декорацията ще бъде недодялана. Тази банда от джуджета от плат за елха ще развесели всеки, който ги види на коледното ви дърво.

Джуджета от плат, които са нетрадиционна украса за елха

Весела украса за елха - семейство джуджета от плат

Джуджетата са подходящ подарък за мъж или за жена, на които искате да придадете от вашето коледно настроение.

Има и по-големи фигури от плат, които можете да поставите под елхата, като тези феи:

Две феи от плат с червени шапки и сиви палтенца от магазин за подаръци Gifts

Коледните фей са оригинална украса и са подходящи и за коледен подарък

Коледа е вълшебен празник и повод отново да сме деца! В магазин за подаръци Gifts ще ви изненадаме с още много предложения за оригинална коледна украса и ще ви заредим с коледна еуфория.

 
Ако този пост Ви харесва може да оставите коментар или или да се абонирате за RSS feed за да получавате следващите ни идеи за подаръци във вашия четец.

2 pings

  1. Стилна коледна украса – класически коледни фигури

    […] « 3 идеи за оригинална коледна украса и декорация […]

  2. Kоледна украса в червено

    […] да преобразим дома си. За още идеи вижте нашата статия Три идеи за коледна украса и ни посетете в магазина в София на ул. Солунска […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>